Klient cases

Ung kvinde blev fri for angst og den bedste version af sig selv

Kære Nethe.

Jeg håber du har det godt! Jeg har tænkt meget på dig for tiden frem og tilbage og vil egentlig bare gerne sige af hjertet tak for at have hjulpet mig til at blive den bedste version af mig selv, som jeg stadig er i fuld gang med at udvikle og forbedre.

Jeg sidder i egen lejlighed nu med min kæreste, og der har vi boet det sidste halvandet år, har fået de bedste mennesker omkring og har stadig arbejde hos xxx
Alt kører med en skøn rutine som jeg nu inkorporerer i de fleste ting jeg laver, der er styr på det og det føles fantastisk!

Jeg har anbefalet dig til en af mine søde veninder, jeg håber hun tager imod det !

Jeg håber ikke det er helt ved siden af at jeg laver sådan en tilfældig opdatering, men nu håber jeg du ved at du er en stor stor grund til at jeg er angstfri, bekymringsfri, afslappet og lettet. Tusinde tusinde tak!

Jeg beklager måden vi tog afsked på, det har jeg længe haft ondt i maven over og det beklager jeg mange gange.

Jeg ønsker dig alt godt din vej nu og i fremtiden!

De bedste hilsner
Rebekka

Parkinson

Tak for oplevelsen.

Jeg havde det helt klart anderledes resten af mandagen, mere overskud og mindre stivhed, interessant. Idag tirsdag måske også mindre parkinsonramt.

Parkinsonpatient på 6. år

 

Fra PTSD til tillid

Jeg har arbejdet i psykiatrien, siden jeg blev uddannet i 2017.

Jeg oplevede nogle ret voldsomme situationer på mit arbejde og bliver derfor henvist til arbejdsmedicinsk klinik. I oktober 2022 blev jeg sygemeldt. Jeg blev bange for mig selv og var ret meget i tvivl om hvem jeg var. Fik følelsen af, at borgeren jeg arbejde med, havde smittet mig med hendes mentale tilstand.

Jeg får diagnosen belastningsreaktion med PTSD lignende symptomer. Jeg bliver rådet til at finde en dygtig terapeut/psykolog indenfor PTSD, og så dukker Nethe Holme pludselig op.

Jeg var lidt skeptisk, men det var ingen grundt til. Og jeg var rigtig glad for, at jeg havde købt ti sessioner. For så skal jeg ikke tage stilling fra gang til gang, om jeg har behov for at komme igen.

Nethe mødte mig med tillid, så på mig med øjne der viste at alt er ok. At jeg ikke er unormal, at det hele kan blive bedre. Jeg har tillid til Nethe og føler mig tryg. Jeg har fået nogle simple værktøjer med hjem. Det har hjulpet mig enormt.

Nethe er skarp til at se hvor problemerne er og stammer fra og hun rummer mig, som den jeg er. Hun er ærlig, og tydelig så man er ikke i tvivl om hvad hun mener. Atmosfæren hos Nethe er rar og hjemlig hvilke tiltaler mig meget, i forholdt til en klinisk og kold klinik.

Jeg har fire sessioner tilbage. Jeg mener ikke, jeg har PTSD længere. Der er nogle mønstre og livstemaer, som jeg skal arbejde med, men min PTSD er væk. TROEDE ALDRIG JEG VILLE KOMME HERTIL.

Jeg vil ønske at alle der bøvler med livet, kender Nethe, hun er virkelig dygtig!

Josefine, 34 år, ergoterapeut

 

Parkinson kan føles lettere

Kære Nethe

Jeg bliver altså nødt til at fortælle dig om opfølgning på din healing.

Ingen tvivl om at jeg var endog meget påvirket og træt resten af dagen. Men det virkelig interessante er min efterfølgende søvn.

Her skal indskydes at jeg som barn altid havde en særlig fysisk bortrejse fornemmelse i kroppen efter sygdom eller når sygdommen var på retur.

Søvnen efter healingen var mærkelig. Meget meget dyb og fyldt med parkinson bevidsthed og healing bevidsthed. Den var usædvanlig og har rumsteret siden da men uden at give mig associationer. Så i dag står jeg i et mikro prøverum med alt mit tøj. Du ved det måske ikke men det kan man altså normalt ikke når man har parkinson. Så vælter man rundt – det var her jeg huskede den særlige følelse af “nu forlader sygdommen min krop” og at det var den der havde hilst på mig i min søvn. Interessant, ikke?

 

Højtuddannet gik fra mindreværd til glædelig selvbevidsthed

Lektor og projektleder, 47år

Jeg har stort set altid har klaret mig godt, både fagligt og socialt. Jeg har haft et spændende liv med rejser
og oplevelser – nok lidt ud over det sædvanlige. Jeg er højt uddannet, sidder i en god stilling, har en skøn
familie, mange interesser samt styr på økonomien. Desuden har jeg altid følt mig meget heldig; de gode
ting i livet syntes at være kommet let til mig og livet har givet mig så meget. Men uagtet de mange succeser
har jeg sjældent følt mig god nok.
Jeg kom til Nethe fordi jeg følte et behov for hjælp til at komme videre: Hvorfor dette mindreværd? Hvorfor
ikke blot glædes og slippe livet fri?

I den tid jeg har været hos Nethe, har jeg udviklet mig meget og Nethe har hjulpet mig til at forstå nogle af
de mekanismer der ligger bag mine handlinger og tankemønstre. Nethe har lært mig at det kaldes
’kodninger’ og at det er noget jeg som person kan arbejde med og selv være med til at skabe positive
ændringer i mit liv. Det er utroligt spændende og motiverende og giver så stor glæde inden i mig.
Jeg begynder ved Nethes hjælp at finde ud af mere om mig selv, herunder hvem jeg er og hvad jeg godt kan
lide her i livet. Det er stort.

Til dig Nethe: Jeg elsker at komme hos dig. Du er nærværende, empatisk og positiv og jeg er vild med din
uhøjtidelige tilgang. Det hjælper mig når det gør mest ondt. Du motiverer mig med dine teknikker og giver
mig værktøjer til at arbejde med mig selv. Din iterative tilgang til terapien hvor du veksler mellem samtale
og visualisering på whiteboard hjælper mig til at blive mere bevidst om skjulte tanker, ord og adfærd og
hermed også tydeliggøre hvordan gamle vaner styrer mig.

Nethe, du er meget kompetent og jeg vil til enhver tid anbefale dig!

 

Det ødelagte glansbilledet åbner op for muligheder

Jeg er så imponeret af det du kan 🙂

Jeg vil bare lige fortælle at der sker voldsomme ting her hos mig. Jeg analyserede løs på, hvordan mit forhold til min far reelt var. Gennem snakke med min bror, en veninde og en kollega som triggede et sår i mig i går, står jeg med et meget uskønt billede af min families mønstre og i særdeleshed min far.
Jeg har været fuldstændig blind for at jeg i mine fars øjne er det sorte får. Hende den forkerte. Min mor har elsket mig dybt på hendes måde.

Skelletterne vælter ud af skabet. Jeg er gået fra at min far var helt fantastisk og elskede mig til min far har svigtet, kørt en magtkamp med mig som barn og jeg stoler ikke på ham. Mænd svigter og er løgnagtige. De vil mig intet godt.

Jeg prøver at skrive, gå og trække vejret igennem det her. Jeg er nok en anelse i chok, så jeg skal lige koble tilbage til kroppen. Der er frygtelig meget at arbejde med.

Ønsker dig en dejlig dag 🙂 🙂

 

Fra offer til ærligt, autentisk ung kvinde

Jeg kom til Nethe efter et brud fra en kæreste, hvor forholdet havde været usundt.  Jeg kunne se, jeg havde givet alt for meget køb på mig selv, tilpasset mig og levet i en lyserød drøm om et potentiale det forhold ikke kunne indfri. I bruddet blev jeg opmærksom på, at jeg havde mønstre med mig fra min opvækst som spændte ben for mig. Jeg havde efter en hård skilsmisse fra et langt usundt forhold gået til psykolog over flere år.

Jeg vidste derfor, at der skulle noget andet til nu, hvor jeg stod lidt i samme situation bare med endnu større indsigt og kunne se, at der var dybt forankrede mønstre, som styrede mit liv og ikke mig selv.

I løbet af få gange fik vi arbejdet ind i dybtliggende overbevisninger, som i den grad havde styringen i mit liv.

Jeg mærkede en klar forbedring i min evne til handle og komme ud over rampen både på arbejdet og i mit privatliv.

Jeg mærker en helt ny livslyst, mit livssyn er vendt fuldstændig rundt fra at være fokuseret på, hvor hårdt og besværligt alting er til at tage det med lethed og en tro på, at alt er, som det skal være.

De mennesker jeg har i mit liv kan mærke en tydelig forskel på min udstråling. Fra altid at have en ængstelig uro over mig udstråler jeg nu ro og tillid. Jeg tror på, at livet vil mig det godt nu. Det gjorde jeg ikke før. Min garderobe er blevet langt mere farverig og jeg tør fylde, hvor jeg end kommer frem.

Derudover har jeg fået en helt anden grad af ærlighed ind i mit liv. Jeg tør stå ved mig selv, give udtryk for mine ønsker og behov, vise min sårbarhed og skrøbelig. Også selvom konsekvensen kan være en afvisning. Jeg er blevet autentisk.

Jeg er dybt taknemmelig for at krydse veje med Nethe. Hun er et dejligt indsigtsfuld, skarp og empatisk menneske.

Kvinde, 48 og ingeniør

 

Min kommunikation og mit liv har ændret sig

Hej Nethe

Jeg har ofte haft det sådan, at jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle svare når nogen spurgte mig om, hvordan jeg havde det!

Jeg kom til dig på en anbefaling uden at være helt klar på hvorfor! Men jeg følte et behov for hjælp til at komme videre.

Hvorhen? Hvordan? Og hvad? Det vidste jeg ikke umiddelbart. Men man kommer ikke til dig uden vide, hvad man vil have ud af det.

Jeg famlede så lidt rundt, men du var hurtig til at få mig sporet ind på, at det handlede om kommunikationsproblemer, som stammede helt tilbage fra konkrete relations situationer med far, mor og søskende.

Så startede arbejdet med at gå ind i de identificerede situationer og opløse de blokeringer, som viste sig i den daglige kommunikation især med min ægtefælle.

Rimeligt hurtigt konstaterede både hun (min ægtefælle) og jeg en forandring i min væremåde, som både var blevet mere åben og accepterende og med en forbedret kommunikation.

De redskaber som jeg har fået, anvender jeg når behovet for at få styr på mit liv indfinder sig. Og de virker!

Når man bliver vejledt og oplever, at det forbedrer ens livskvalitet, så bliver man ydmyg og taknemmelig.

Tak Nethe for hvad du har gjort for min tilværelse.

Kærlig Hilsen

Lars

P.S. Håber ovenstående er noget du kan bruge.

 

Tak for hvad du har gjort for min tilværelse

Hej Nethe

Jeg har ofte haft det sådan, at jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle svarer når nogen spurgte mig om, hvordan jeg havde det!

Jeg kom til dig på en anbefaling uden at være helt klar på hvorfor! Men jeg følte et behov for hjælp til at komme videre.

Hvorhen? Hvordan? Og hvad? Det vidste jeg ikke umiddelbart. Men man kommer ikke til dig uden at vide, hvad man vil have ud af det.

Jeg famlede så lidt rundt, men du var hurtig til at få mig sporet ind på, at det handlede om kommunikationsproblemer, som stammede helt tilbage fra konkrete relations situationer med far, mor og søskende.

Så startede arbejdet med at gå ind i de identificerede situationer og opløse de blokeringer, som viste sig i den daglige kommunikation især med min ægtefælle.

Rimeligt hurtigt konstaterede både hun (min ægtefælle) og jeg en forandring i min væremåde, som både var blevet mere åben og accepterende og med en forbedret kommunikation.

De redskaber som jeg har fået, anvender jeg når behovet for at få styr på min liv indfinder sig. Og de virker!

Når man bliver vejledt og oplever, at det forbedrer ens livskvalitet, så bliver man ydmyg og taknemmelig.

Tak Nethe for hvad du har gjort for min tilværelse.

Kærlig Hilsen

Lars

 

Jeg gik fra at lyve overfor mig selv og andre til at turde være ærlig

Hos Nethe Holme er det blevet klart for mig at ærlighed ikke handler om at fortælle sandheden. Det handler det om at opleve, se og acceptere sandheden. At være i sync med sandheden. Ellers er det ikke sandt det man fortæller sig selv og omverdenen.

Igennem sessions med Nethe er vi gået fra at snakke om tomhed, søgen efter kærlighed, frygt for svigt til at snakke om målrettet initiativer til at få mere ud af hverdagen.

Jeg er gået fra at lyve for mig selv og andre … faktisk daglig. Til at have modet til at afsløre mig selv. Altså hver gang jeg pynter på sandheden eller kommer til at ønske nogen en god dag, uden egentlig at mene det. Dét er jeg stolt af.

Jeg ved, jeg ikke er færdig med min udvikling, og det er fedt.

 

Fik styr på ansvarlighed og angst og bestod teoriprøven – køreprøven står for tur

Jeg begyndte i forløb hos Nethe, fordi jeg ville finde køreglæden og have mindre angst og ondt i maven. Jeg har været i gang med at tage kørekort i flere år, men det er aldrig lykkes.

Nethe var ikke lang tid om at finde ud af, at det der med angst og ondt i maven handlede om andet end at køre bil. Det gik dybere.

Vi besluttede at arbejde med både køreangsten og den generaliserede angst – og finde årsagen til den. Når jeg var nervøs for at køre bil, bankede vi på det. Ellers arbejdede vi med mine mønstre, det jeg siger til mig selv og det jeg tror andre tænker om mig. For det viste sig at være meget mere komplekst.

Nethes mantra når jeg skulle arbejde videre hjemme var bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed.

Jeg har så længe jeg kan huske været bange for de signaler kroppen har givet mig. Men hos Nethe havde jeg været modig og gået ind i noget ubehag og det forsvandt.

Det prøvede jeg så selv en dag hvor jeg lige pludselig stod uden den kontrol jeg ellers altid har. Jeg hader at være uden kontrol. Men jeg gik ind i følelsen i maven, og finder ud af det der sker, ikke er mit ansvar eller min skyld. For det var situation jeg ikke kunne have forudset.

For første gang i hundrede år slap jeg skylden og skammen over ikke at være i kontrol og begynder i stedet for at finde løsninger. Det var helt vildt – jeg var helt fri og afslappet. Det var ikke mit ansvar. Og det var kroppen, der hjalp mig til at komme videre. FEDT. Det var virkelig et vendepunkt i mit liv og jeg er bare glad i låget over det.

Og så kom der en mail …

 

Kære Nethe

Jeg bestod teoriprøven!! 🙂 Jeg er så lettet og det føles næsten lidt surrealistisk. Jeg sad også og bankede lidt på kanten af min hånd inden prøven startede, samtidig med at jeg også tænkte, at det jo “bare er en teoriprøve”. Og i går havde jeg en god køretime, som gik bedre end de havde gjort i lang tid, og vi kørte endda en lille smule på motorvej, hvilket er meget, meget langt tid siden. Så det har været to gode oplevelser 🙂

 

Mette 40 år

Nethe har fjernet mine mentale nullermænd

Jeg opsøgte Nethe Holme efter, jeg blev hårdt ramt af stress. Jeg har tidligere konsulteret både psykologer og psykoterapeuter i andre sammenhænge, men forløbet hos Nethe viste sig hurtigt at være helt anderledes og mere berigende på flere forskellige planer. Jeg mærkede ved første møde med hende, at der var mærkbar effekt. Hvert gang har været trygt og lærerigt.
Min oplevelse er, at de terapeuter, jeg tidligere har konsulteret, har talt med mig om diverse udfordringer på et intellektuelt plan, hvilket er fint langt hen ad vejen. Nethe arbejder på flere planer, hvor kroppen er en vigtig del at få med. Det må jeg bare sige! Det virker og er super effektivt!
Som jeg tidligere har sagt til Nethe: “Mine tidligere terapeuter har set ‘nullermændende’, men du både ser OG fjerner dem. Du kommer rundt i hjørnerne og laver en super effektiv hovedrengøring!”
Det sidste har vist sig at være det vigtigste og mest effektive for mig; at fjerne ‘nullermændende’. Fjerne det, der fylder og belaster mit system. Fjerne det, der reelt set er kilden til stress. Fjerne gamle mønstre.
For mig har det vist sig ikke at være nok ‘bare’ at tale om udfordringer, problematikker og forhindringer. Der skal arbejdes på et dybere plan. Jeg er sikker på, at det er det, der har gjort mig rask.
Nethe har givet mig effektive redskaber, som jeg har haft (og stadig har) stor gavn af. Hun har lært mig at tale pænt til og om mig selv, hun har gjort mig bevidst om, hvor vigtigt det er at bruge tiden på det, der giver energi og mindre på det, der dræner mig. Jeg har lært at prioriterer mig selv højt og drage omsorg for mig selv.
Med enkelte øvelser er jeg blevet grounded og er nu i stand til at mærke mig selv, sætte grænser og træffer gode og sunde beslutninger i mit liv. Nethe har lært mig at være mere og gøre mindre- jeg fattede ikke, hvad hun talte om til at begynde med, men det hele gav mening, da jeg overgav mig og gjorde, som hun sagde og lod være med at forstå.
Jeg er blevet i stand til at acceptere det, der rør sig i mig og går med det, fremfor at kæmpe (ubevidst) imod. Og ved at gøre det, bliver det hele meget nemmere. Det og meget mere er jeg dybt taknemmelig over.
Jeg er fuld af beundring for det, Nethe hun kan og gør og giver hende mine varmeste anbefalinger.
Anna, 45 år

Nu kører jeg igen på motorvej

Jeg var i et forløb hos Nethe af 7 gange over nogen måneder. Jeg havde angst for at køre på motorvej, som kun var blevet værre som årerne gik. Udover at det var pinligt for mig at skulle forklare andre om mit uforståelige problem, blev mit liv besværliggjort, da jeg måtte køre af landevej/hovedvej til arbejde, familiebesøg, sport osv.  Så en tur til arbejde tog nu en time i stedet for en halv – to gange om dagen!

I forbindelse med en hastighedsovertrædelse i et vejarbejde, som resulterede i 3 klip og en betinget dom, som førte til, at jeg skulle til både teoriprøve og køreprøve, opsøgte jeg Nethe. Nethe, som udover at være et yderst behageligt menneske, er overordentlig dygtig, og man kan mærke, at der er helt styr på det. Hun forklarede mig om sine metoder, og hvad hun mente der var det rigtige for mig for at komme helt i mål. Allerede efter første gang havde jeg fuld tillid til, at hun kunne hjælpe mig. For mig var det kombinationen af samtale og tankefeltsterapien (og hjemmearbejde😊) der gjorde forskellen for mig i sidste ende.

I dag kører jeg på motorvej, som jeg gjorde engang, og mærker stort set aldrig angsten, som sad så dybt i mig i mange år. Sidder der en som mig derude, kan jeg kun sige, at du skal gå i gang med et forløb hos Nethe. Jeg kan kun sige tak – det er noget af det bedste jeg har gjort!

 

KH

Kristina, Hørsholm

 

Fra styring til accept af processen

Da jeg startede hos Nethe havde jeg ikke et klart mål for hvad jeg ville have ud af det.  Men jeg var utilpas med nogle gamle mønstre, og dertil nysgerrig på metoden med matrix, hvor jeg forestillede mig, at mine gamle mønstre kunne komme frem i lyset og blive opløst.

I starten arbejdede Nethe med mine mønstre ud fra ENNEAGRAMMET, som jeg kender til. Det gav mening og var intellektuelt interessant at se bevæggrunde bag reaktioner ud fra de briller.

Da Nethe tog fat på mere dybtgående metoder styrede hun med overblik min rejse ind i mig selv. Jeg holdt op med at diskutere med Nethe og overgav mig til processen.

Nethe Holmes arbejde med mig førte til afdækning af hidtil ukendte træk og oplevelser fra mit liv. Samt til en forbedre selvopfattelse. Det var nyttigt for mig at overlade styringen til Nethe, da jeg i store træk er vant til selv at ville have styringen og ikke bede om hjælp.

Jeg er glad for at jeg fik hjælp fra Nethe. Hun laver forandrende arbejde, og har min varmeste anbefaling.

Agnete E.

 

Ud af depressionen

Da jeg startede hos Nethe var jeg super depressiv, meget ked af det og angst. Vi har sammen kortlagt mig og mine handlemønstre samt skyggesider, og vi har udarbejdet og indøvet hvad jeg kan gøre for at få det bedre, og fjerne mig selv fra depressionen, i stedet for at blive i den.

Allerede efter min første samtale med Nethe havde jeg det en smule bedre. Det føltes godt at bede om den hjælp jeg havde brug for, og Nethe’s skarpe øje spottede med det samme, hvad der for mig ikke var synligt.

Jeg ønsker for alle der skulle have brug for at vide det, at der er muligheder for at komme ud af depressionen, samt at få ro i en angstfyldt krop. Det er hårdt, og det tager tid, men det er det hele værd- virkelig!!!!!

 

Vil du skabe forandring?

Et forløb hos Nethe Holme sørger for, at man kommer ud af sin comfort zone, og udvikler sig. Mange andre behandlere taler en efter munden, og tiden går med at man snakker til højre og venstre om alt muligt… Hos Nethe bliver man holdt til ilden. Her taler taler man om dét, som er relevant, og man får lov at kigge indad og tage ansvar. Hvis man vil skabe forandring i sit liv, må man starte med sig selv, og netop dét, hjælper Nethe med, som ingen andre.

 

Jeg ville kærligheden, men den ville ikke mig

Da jeg søgte efter en terapeut til at hjælpe mig igennem noget tilbagevendende koks i kærlighedsmønstre faldt mit valg på Nethe. Og det var det helt rigtige. Nethe har en skøn hjertelig og bramfri energi, som gør det til en fornøjelse at arbejde med hende. Med hendes mange års erfaring og store værktøjskasse af virkningsfulde terapeutiske metoder er man i meget kompetente og dygtige hænder. Med tapping teknikker, matrix sessioner og coachende samtaler har Nethe hjulpet mig til at få løst op for gamle mønstre og blokeringer i krop og sind, som hindrede mig i at få det kærlighedsliv, jeg ønsker. Jeg har fået mere følelsesmæssig frihed og er samtidig blevet meget bedre til at være i relationer, så jeg både kan være helt tæt men også sige til og fra så jeg værner om mig selv. De varmeste anbefalinger fra mig!
Chef, kvinde, 48 år

 

Du sagde til mig, at jeg ville elske mig selv efter vores forløb – og det gør jeg nu!

Jeg kom til Nethe, uden rigtig at vide hvad jeg ville snakke om. Jeg var bare ked af det, tom indeni og kunne ikke magte de udfordringer livet gav mig. Jeg brød mig ikke om at være alene, og jeg kunne samtidig heller ikke overskue at være sammen med andre mennesker. Jeg havde svært ved at finde ro i min egen person, jeg så ned på mig selv og havde generelt ikke særligt mange pæne ting, at sige om mig selv. Det var ikke let for mig at stole på mig selv og igennem lang tid havde jeg bygget en facade op omkring mig selv.

Jeg startede et forløb med en masse selvreflekterende spørgsmål fra Nethe og hjemmearbejde i form af, at gøre op med nogle af mine vanlige mønstre. Nethe kom tæt på mig og kom ind på følelser og oplevelser, som jeg helst ikke ville tale om – det gjorde ondt og jeg blev nogle gange rigtig vred og frustreret, når hun ramte mine ømme punkter. Nogle gange ville jeg ikke af sted fordi jeg vidste at vi skulle snakke om ting, som ville blive ubehagelige for mig. Men hun brød min facade og hjalp mig med at sætte ord på mine følelser og se mig selv fra andre perspektiver end jeg havde gjort før.

For mig kunne jeg rigtig mærke fremgang, da jeg havde gjort op med min ”offerrolle” og begyndte at tage mig selv mere seriøst. Jeg vågnede om morgenen og var glad igen. Nethe hjalp mig med, at blive voksen og stå ved mig selv, hjalp mig med at lade folk komme tæt på og sænke mine parader.

Pludselig var jeg ikke så forfærdeligt et menneske, som jeg gik og troede.

Kvinde, 23 år

 

Blev mere afslappet omkring sin seksuelle lyst om at være submassiv

Jeg tog over til Nethe for at prøve Martix Reimprinting i håb om det kunne hjælpe mig med at få afklaret nogen ting som jeg havde frustrationer med.

Mine frustrationer gik på at jeg seksuelt foretrak at blive domineret af kvinder sexuelt altså jeg er til det submassive og foretrak / foretrækker “lege” som kan medføre smerte som gjorde/ gør mig ekstra tændt.

Problemet lå i at min partner som jeg elsker utroligt højt ikke kan lide at have den rolle og vi har haft en del dårlige oplevelser med mit ” Kick “. Jeg har prøvet at lukke ned for min lyst. Bare at lukke noget ned uden at kompensere med noget andet gik selvfølgelig ikke.

Jeg begyndte at surfe på nettet som igen skabte diskussion med min partner.  Jeg fik dårlig samvittighed og følte en utrolig skam.

Så gik til Nethe med mit “problem” for finde svar på det hele. Jeg har nu været hos Nethe 3 gange og har fået indsigt i hvad der kunne lægge bag. Jeg har minimalt med skam nu og er blevet mere nysgerrig på min lyst. Den fylder lagt mindre i mine tanker og jeg føler ikke jeg skal forsvare mig længere over for min kæreste. Jeg arbejder videre med Nethe og er spændt på hvad de ender ud i.

Jeg tror Matrix og Nethes kommunikative evner kan hjælpe en med næsten alle problemer. Hun er god til virkelig at lytte til en og få en til at tænke dybere over tingene.

 

Depression, angst, “mørke væsner” og indlæggelser afløst af indsigt

Hermed min beretning:

Jeg er knapt 70 år og har livet igennem lidt af svære depressioner og angst efter en meget ukærlig opvækst.

Har været det psykiatriske system igennem uden at få anden hjælp end indlæggelser og medicin. Så noget radikalt anderledes måtte der til. Jeg fandt frem til Nethe og kom i et forløb.

Det var en utroligt god beslutning, for endelig – endelig – blev der taget kærlig og effektiv hånd om roden til al den dybe sorg/angst, jeg slæbte rundt på. Det har været hårdt at gå ind i alt det, som vi har arbejdet med, men energien er nu banket ud af det, og jeg har fået nogle kæmpe indsigter undervejs.

Nethe har både varme og humor og et skarpsindigt blik for sammenhænge. Hun har en hel stribe af supergode værktøjer at gøre godt med. Kombinationen af dette og de vigtige hjemmeøvelser hun giver, er genial, og jeg kan varmt anbefale det! Undervejs slap jeg også af med en styg angst for en druknesituation, og en meget generende angst for ”væsner” (mørke). Så Nethe, tusind tusind tak!

Christina

 

FØDSELSFORBEREDELSE er meget andet end at pruste i flok. Fik en DEJLIG FØDSEL.

Jeg fik besøg af en andengangsfødende, der var nervøs for at føde.
Hun var bange for at miste kontrollen. Bange for at andre skulle tage over – jordemoderen – og at hun ikke fik sin naturlige fødsel. Hun var også lidt bange for smerterne.

Som du kan læse her gik det så fint – hun var i balance og fik en dejlig fødsel.

  

Hej Nethe, det var underligt men jeg prøver lige igen!

Jeg fødte en sund og dejlig 4,1 kg søn i fredags. Det foregik ligesom jeg ønskede, hjemme i fødselskar hvor min mand og jordemoder hjalp mig. Det var lige som jeg ønskede, det hele gik hverken for hurtigt eller langsomt, det var netop så jeg følte at jeg kunne følge med i det hele og ikke mistede kontrollen! Jeg er så glad for at jeg gik til fødselsforberedelse hos dig, da det var lige hvad jeg havde brug for at min fødsel netop gik hen og var så vellykket!

Kæmpe knus herfra

Og hun gik direkte hjem, tog sin mand i hånden og gik ind i soveværelset

Der kom en kvinde til mig, som havde mistet lysten til sin mand. Hun elsker ham, men af en eller anden grund, havde hun bare ikke lyst til ham mere.

Det var skamfuldt for hende, og der var modstand på at komme den dag, vi skulle tale om lige det. Alle undskyldningerne stod i kø. 
En del af skammen gik på, hun ikke havde lyst. En anden at, hvis det var hendes mand, hun ikke havde lyst til, hvad så?

Men hun dukkede heldigvis op. Og hvor skønt var det lige, da hun finder ud af, det ikke havde noget med lyst til hendes mand at gøre. Det havde som sådan heller ikke noget med lyst at gøre.

Det handlede om noget helt andet.

Det handlede om en mand, hun havde kendt, da hun var helt ung. Han var manipulerende og nedgørende over for hende. Også når de hyggede sig. Der var især en situation, der havde sat sig i hende. Den havde siddet der i mange år. Alle følelserne havde ulmet i hende i alle årene. Nu får hun afreageret. Sagt fra. Der bliver løst op for situationen og følelserne bliver sat fri.

Men det handler jo ikke bare om den situation. Hun har, siden hun var helt lille, haft en strategi, der går ud på at lukke ned for det, hun tænker og føler. Hun får ikke sagt fra simpelthen.

Der kommer forløsning, indsigt og accept. Hun føler sig let, fredfyldt og afslappet, da hun går.

Da hun kommer næste gang, fortæller hun, at hun var gået direkte hjem, taget sin mand i hånden og gået ind i soveværelset  

Smukt ikke?

Fra følsom til stærk leder

Tusind tak til Nethe i at løfte mig som leder i en svær ledelsesmæssig situation. Jeg skulle performe over for nogle lidt genstridige medarbejdere i et omtåleligt spørgsmål. I stedet for at være i følelsernes vold, fik jeg ved hjælp af Nethes kyndige hjælp leveret et overbevisende oplæg – som løftede organisationen – og fik medarbejderne med – og gav respekt for mig som leder. Det var en times behandling hos Nethe, der gjorde udslaget!

Hilsen og tak fra en taknemmelig sekretariatschef

Fra trafikangst til smertefri kørsel

En klient kom til mig, fordi hun havde været ude for et biluheld. Hun følte sig utryg og kørte langsomt, når hun endelig kørte en tur.

Vi lavede noget EFT på oplevelsen – stille og roligt og med meget lidt snak. Da hun kommer næste gang fortæller hun, at hun har kørt på 3 sporrede motorveje og har kørt 110 km. og ikke som tidligere 80 km. Hun har kørt om natten, inde i storbyen, og der var absolut ingen problemer. Der var fuldstændig ro i hendes indre og ro og overblik i kørslen.

En ekstra bonus er, at de hofteproblemer, som tidligere dukkede op, når hun kørte bil, ikke længere opstår. Smerterne er væk!!

PS: Hun fik en session

Gik fra PTSD til livsglæde

Jeg kom til Nethe, fordi jeg ikke kunne holde ud at være angst mere og konstant have en knude i maven. Det var simpelt blevet for meget, og jeg kunne ikke kontrollere det. Jeg havde en ide om hvorfor, men derudover var jeg blank.

Jeg voksede op med en alkofar og en mor, der skældte ud. Jeg følte mig svigtet af far, og var bange for der skete ham noget, når han drak. Jeg var bange for mor, der hele tiden skældte ud, og jeg savnede hendes nærhed.  En gang skældte hun mig ud, fordi jeg lænede mig op ad hende. Jeg var 6 år gammel.

Som lille følte jeg, det var op til mig, at der var ro derhjemme. Hvis der var konflikt, var det også min skyld. Et mønster jeg har haft med mig op gennem livet. Familie og ansvaret for den, gør mig angst.

I begyndelsen jeg kom hos Nethe, havde jeg konstant en knude i maven, uro i kroppen, blev svedig og spændt op over ingenting, havde tankemylder og var super lydfølsom. Personer, der mindede om min mor, provokerede mig. Jeg var så vred og gal.

Jeg kom af med vreden, og knuden er væk ligesom de andre symptomer. Personer, der minder om min mor kan jeg nu rumme, og jeg er ikke lydfølsom. Jeg har været super super træt. Har ikke kunnet tage mig sammen til noget overhovedet, udover mit job. Det har jeg aldrig oplevet det før. Helt mærkeligt, men Nethe sagde, det var et godt tegn, så …………

Og det var det også for lige bagefter kom glæden. Glæden ved de små ting, taknemmelighed over, det jeg har, min skønne kone osv. Jeg føler mig stærkere, mere nysgerrig og har mere overskud. Det er bare så dejligt – at mærke glæden. Kan slet ikke huske, hvornår jeg har oplevet den sidst.

Jeg ved godt, det kun er 1. runde. Der er mere at arbejde med, og jeg er helt tryg ved at fortsætte hos Nethe. Det bliver så godt.

TAK for din hjælp, Nethe, og tak for du kunne rumme min vrede.

C

Fri af skyld og ansvar

Kære Nethe
Først – tak for sidst. Det var dejligt at se dig, og en fantastisk oplevelse med hypnose og matrix behandling.

Som lovet får du nogle ord om, hvordan jeg har haft det siden:
Efter besøget hos dig, har jeg haft en let og glad følelse i kroppen. Kroppen har været let og energifyldt, følt jeg havde masser af kræfter, boblende glæde i krop og sind.
Meget markant, at jeg føler der er mere plads i min krop!

Den dag, jeg var hos dig, oplevede jeg at blive ramt af en mur af træthed sidst på dagen – jeg faldt helt og aldeles sammen, og måtte sidde 1/2 times tid og “samle mig”. Kunne slet ikke noget! Meget underligt og fremmed. Så var det som om energien kom lidt tilbage, men jeg følte mig ør i hovedet og blev indadvendt. Kroppen rolig og afslappet hele tiden. Jeg sov meget om natten.
Ellers har jeg haft mere energi end jeg ellers har haft længe.

Jeg mærker følelsesmæssigt, at der er sket noget i ft skyld og ansvar. Der har været flere episoder med små ting i familien og herhjemme, hvor jeg normalt have følt mig ansvarlig for at gøre noget, få handlet, fjernet problemet e.a. Nu har jeg af et ærligt hjerte og med en følelse af lethed kunne sige/tænke, at det ikke er mit ansvar, og at jeg ikke behøver føle skyld over, ikke at gøre noget.
Og følelsen har været der meget stærkt, at det IKKE var mig, der behøvede at føle ansvar for situationen. (Fx ansvar omkring mine forældres flytning, hvor der er vildt kaos, ansvar for at SKULLE lave en sang til en familiefest i lørdags – hvilket jeg ikke gjorde, og slet ikke havde det dårligt over – osv)
Det er vildt befriende, at have det på denne måde. Jeg har jo vidst i flere år, at det var sådan det skulle være, men hidtil har det været en intellektuel / mental fortælling, til mig selv, ikke en dyb følelse indeni mig.
Kroppen er som sagt fortsat lettere, og der er mere plads i mig. Jeg føler mig rummelig og fri.
Oplever mange glimt fra regressionen, og ind imellem er det, som om jeg ryger tilbage til den mand, jeg var i Frankrig. Mærker hans følelser, hans fortvivelse og den fred han fik, da han tilgav sig selv og andre, og mødte Gud. Har i øvrigt været inde og tjekke på nettet, og Napoleons krigene var på det tidspunkt, som jeg blev ført tilbage til.

Min læring herfra – at tilgive mig selv – er en proces, der er i gang, – det har den jo været længe, men der er virkelig sket noget fundamentalt og markant i processen, og jeg føler jeg har taget et kilometer skridt på ingen tid. Jeg tænker du virkelig har fat i en effektiv kombination af “behandling” her.
Knus og kram – med stor taknemmelighed

Gik fra angst til at fejre sejre

Jeg er en mand på 35, som har lidt af flere typer angst igennem mange år. Jeg startede hos Nethe i en periode, hvor jeg følte mig meget stresset og angsten kørte på sit højeste.

Jeg forstår ikke alt omkring Nethe’s teknikker, men det er jeg ligeglad med, for de har hjulpet.

Nethe hjælper med at konkretisere udfordringerne, at fokusere på det positive og at huske og fejre sejrene. Hun underviser i at bruge teknikkerne som værktøj ved ubehag og anfald. Et værktøj som jeg har savnet.

Nethe er også direkte i sin kommunikation, og man er ikke i tvivl om, at det er op til en selv at komme videre i sit liv, med den støtte hun nu kan tilføje med sine metoder.

Senior Operations Specialist, Virtualisation Projects

Fik livsmodet tilbage

Kære sjove og dygtige Nethe

Åh sikke en morgen jeg har – kaffe på sengen, en god bog og min elskede udsigt over en solbeskinnet Sluse. ️ Livet er fedt og i dag er det ikke bekymringerne, der tårner sig op, men i stedet idéer, masser af gode i idéer, som jeg har LYST til at gøre noget ved! En stor dejlig stak lune pandekager af livsmod og lyst! Selvom jeg vist nok er præmenstruel og burde være udmattet og humørsvingende, så er hjertet stort og let humøret SÅ vanvittigt godt!

Knus og kram og masser af solskinstanker fra mig til dig ️

– S

Siger nu sin mening

Kære Nethe

Jeg aflyser min tid mandag den 30/9 – Efter sidste behandling, er der ligesom, slutter en ring i mit hoved, jeg har haft det super godt, føler mig ikke sart, og tør stå ved det jeg siger, min selvtillid er vokset, jeg står på mine ben igen, en dejlig oplevelse, der er sikkert meget mere at rydde op i, inden i mig – men nyder det lige nu.

Nethe’ du er en fantastisk behandler, du har virkelig hjulpet mig RIGTIG MEGET, jeg banker stadig flittigt, og laver vejrtræknings øvelser, ind imellem, alle de aftaler, der står i min kalenderen.

Vi skal utrolig meget, de næste måneder, så jeg vil holde en pause, men kontakter dig, hvis jeg føler, det går tilbage for mig, jeg er ikke i tvivl om, at denne behandling, er fantastisk, “det mærker jeg jo”.

Fri for barndommens kodninger og fysiske / mentale symptomer

Jeg tror på at mit hjerte lige om lidt vil være renset og takket være dig vil jeg med det rensede hjerte møde livet med mere åbent sind. Hvor ville jeg ønske for alle de mennesker med dybe sår at du kunne hjælpe dem.

Lige nu føler jeg fred og enorm lettelse. Ingen stor klump i maven, ingen depression. Glæder mig til at se dig og få nogen flere bank om en uge.

Søde blide vedholdende Nethe, det er for vildt. Men også fantastisk at du formåede først at finde vej indtil en lille bange panisk femårig pige, få historien skrevet om. Så efter 65 år blev hun endelig forstået og trøstet. Hvis det ikke er magi og kærlighed, så ved jeg da ikke. TAK. Uden din store empati og forståelse ville det da ikke være muligt. Det er ikke ligegyldigt hvem der guider og banker. Nethe din passion og kærlighed er det som gør det muligt. Nu sidder jeg lykkelig her som 70 årig og frydes over at du findes.

Knus og tak for i dag fra

Svaret lå i de tidligere liv

En klient havde i et stykke tid kommet hos mig for at få løst op for temaer, der tyngede i hverdagen.

Vi havde med EFT og Matrix fået energien ud af de situationer, som var dukket op i nuværende liv, men der dukker igennem forløbet noget op, der har at gøre med situationer, som ikke genkendes fra dette liv.

En dag går vi på opdagelse i tidligere liv, og de centrale billeder, der tidligere var dukket op, dukker op igen. Det viser sig, de har med 3 tidligere liv at gøre. For hvert liv vi besøger, tappes energien ud af temaet, ud af situationen, og der kommet mere ro og forståelse af, hvad der skete. Når forståelsen er der, kan der lettere gives slip. Det opleves som en meget stor befrielse.

De var 3 essentielle situationer, og efter session er klienten rolig, afklaret og meget afslappet.

I Matrix er det klienten, der går selv bestemmer hvilke situationer, der er vigtige at få afklaret i forhold til temaet – nogen gange kommer vi langt tilbage.

Fandt årsagen til sine fysiske problemer

En kvinde kommer til mig med fysiske symptomer, der begrænser hendes liv. Hun har gennem flere år været inde i den alternative verden og ved, at der er (livs)temaer, hun skal have fat på, men har ikke knækket nødden endnu.

Hun har været til mange undersøgelser ved det etablerede somatiske system, men uden held.

Nu har hun besluttet sig for at finde betydningen af sine symptomer med EFT, MR og MBR, og da hun dukker op, har hun ondt i hovedet, vi følger smerten, og havner – i tomhed. Der er intet – blankt. Jeg beder hende om at følge tomheden, og hun kommer tilbage til fostertilstanden, hvor hun kan mærke, hun sparker og slår i mors maven for at gøre opmærksom på sig selv.

Fosteret kan ikke mærke mor og vil gøre opmærksom på, hun er derinde, men mor har lukket ned for sine følelser. Mor elsker sit barn, men et pigebarn vil sætte hendes egne følelser i spil – faktisk hendes værste frygt – fordi hun som barn blev udsat for incest.

Mor ved, at ligesom hun ikke kunne beskyttes mod incest, så kan hun heller ikke beskytte sin datter, så hun lukker ned for sine følelser. Det gør for ondt.

Da vi går i gang er overbevisningen, at hun ikke bliver set eller hørt – et livstema, der går igen igennem hele hendes liv.

Andre temaer var, at livet byder på for store opgaver (som hun skal klare alene) og så var hun nød til at tage ansvar for andres velbefindende.

Under sessionen forsvinder ubehaget, lukketheden og frygten. Hun får nogen stærke indsigter, men det bedste af det hele er, at de overbevisninger eller livstemaer, som hun boksede med, blev ændret til at hun er “guldet” i sit liv.

Hendes nye overbevisning er, at hun har ressourcerne til at leve sit liv og har nu en grundlæggende tillid til egne evner. Hun ved, hun vil blive set og hørt – fordi hun tror på sig selv.

Hun har fået et nyt liv. Det kan ikke blive smukkere.

Glad lille pige

tusind tak for i går. Der er godt nok blevet åbnet for “godteposen”, for inden i mig er der en meget glad lille Kirsten der rigtig hygger sig, og nogle situationer fra min barndom er da også dukket op i mine tanker i dag og de er faktisk alle sammen positive

Kirsten, 68 år

Tør stå fast og konfrontere problemet

Det er egentlig også lige meget. Det betyder ikke så meget for mig. Det, der betyder noget og det jeg kan forholde mig til, er hvordan jeg har det. Jeg havde godt nok en fornemmelse af, at mit problem ligesom svandt ind under seancen hos Nethe, men måske fordi jeg ikke helt forstod, hvordan dette bankeri kunne have en effekt, var jeg nok lidt forbeholden og tænkte :” ja ja lad os nu se, hvad der sker, når jeg står i den situation i min hverdag hvor problemet plejer at fylde!”

Og så skete der faktisk det, at jeg havde en helt ny oplevelse af mig selv i min problemfyldte udfordring. Jeg var opmærksom på mine grænser, jeg kunne stå fast og turde konfrontere problemet åbent og der kom et virkelig godt resultat ud af det. Det var så herlig en oplevelse og jeg var helt høj bagefter. Jeg har nok en følelse af at være hjulpet på rette spor igen efter en anstrengende periode, hvor kontakten til min jordforbindelse og kerne har været ret ringe. Tusind tak til Nethe og hendes metode !

………….. og jeg taler om 1 session!

En følelse af lettelse, ro og glæde

Det kan være grænseoverskridende at ligge der og skulle give sig helt hen, men for mig, følte jeg straks en varme og tryghed hos Nethe. Med breatwork har jeg oplevet en hel ubeskrivelig følelse af lettelse, ro og glæde hver gang jeg har modtaget en session, og kan da i allerhøjeste grad anbefale alle at give sig selv den gave at prøve det, for det er det, det i virkeligheden er… Tusind tak!

Kh Tina

Gik fra vandskræk til vandhund

Inden jeg prøvede tankefeltsterapi, var det en fuldstændig umulig tanke, at jeg nogensinde skulle kunne bade fra en båd midt ude på havet.  Jeg holdt mig for øjnene, hver gang der kom et klip i fjernsynet under vand, og jeg fik koldsved af bare at kigge på et billede af en haj. Og selvom jeg ikke var i en situation, hvor jeg kunne blive udsat for billeder under vand i den ene eller anden form, gik jeg alligevel med frygten om at komme ud i en sådan situation. Min fobi for vand var derfor utrolig belastende og satte begrænsninger for mig i hverdagen.  Jeg kunne fx ikke analysere et klip fra Jaws i mediefag og måtte have min lillesøster til at klare en bestemt bane for mig i Mario (computerspil), fordi den foregik under vand.

Ved møderne starter vi med at tale om den første gang jeg kan huske at jeg blev bange for noget under vand, og jeg husker en episode fra Danmarks Akvarium, hvor en haj pludselig kommer imod mig og jeg får et kæmpe chok. Herefter kigger vi først på billeder under vand og går senere videre til videoer. Mine grænser for hvad jeg kan holde ud at kigge på rykkes hele tiden og selv om jeg stadig hopper lidt i stolen af forskrækkelse når jeg ser et youtube-klip om nogle søuhyrer, er det alligevel en anden mere rolig følelse jeg hurtigt får når Nethe samtidig sidder og tapper mig.

Jeg må indrømme, at jeg i starten syntes, at tankefeltterapi var noget værre hokus pokus, og det synes jeg på sin vis stadig – mest fordi jeg ikke forstår det. I dag, efter tre behandlinger, har jeg nemlig intet problem med at kigge på billeder af hajer, og jeg lukker ikke øjnene, når der kommer klip fra under vandet i film.

Da jeg den anden dag var inden på Danmarks Akvariums hjemmeside for at tjekke åbningstider, spurgte min lillesøster forundret om jeg ikke var blevet bange for det billede af den fisk der var oppe i højre hjørne. Jeg begyndte bare at grine. Jeg havde nemlig slet ikke lagt mærke til at der var en fisk på hjemmeside. Jeg havde altså gjort noget, som jeg aldrig ville have gjort før.

Jeg glæder mig til at udfordre mig selv ved bl.a. at tage på Danmarks Akvarium og komme ud og svømme på det dybe vand. Selvom det krilrer lidt i maven af at tænke på det, er det i dag en nysgerrig og spændt kriller frem for frygt.

Cecilia

Fra blærebetændelse til grænsesætning

Jeg kommer til Nethe, fordi jeg gerne vil have Tankefeltterapi mod blærebetændelse. Jeg får blærebetændelse, når jeg føler sig fanget mellem to parter. Fx som når jeg oplever, jeg skal vælge mellem egne børn og kæreste. Jeg føler mig splittet og har det ikke godt.  Kort tid efter Nethe har begyndt sin terapi, dukker der et billede op om første gang jeg oplevede at være splittet mellem to parter. Jeg var 6 år stod alene med min bamse. Mor var løbet hjemmefra og far stod i haven og var ulykkelig. Ingen tog sig af mig.  Jeg har lært, at jeg ikke kan forvente, at nogen tager sig af mig og mine behov. Heller mig selv.   På forunderlig vis hænger det hele sammen, og jeg ser der er en forbindelse mellem min blærebetændelse og når jeg ikke lytter til mig selv og mine grænser. Jeg tilsidesætter egne grænser fordi jeg er bange for at miste kærlighed fra andre.

Efter endt behandling er jeg helt rolig, afslappet og fredfyldt. Jeg havde aldrig troet jeg ville være i stand til at tænke på de meget personlige og ubehagelige situationer, jeg er blevet tappet på uden at have følelserne.

Hos Nethe har jeg fået indsigter og bevidsthed omkring et meget ødelæggende tema. Selv om jeg skal blive endnu bedre til at lytte til mig selv, og der efterfølgende har været situationer, der kunne udløse blærebetændelsen, er det ikke sket. Så noget er blevet bedre.

Opløsning af knæskade og præstationsangst

Jeg føler mig lettet, jeg føler mig frisk, jeg føler mig klar til livet. Alt dette efter et hårdt, tankevækkende og følelsesmæssigt forløb. Jeg gik ned med stress nogle uger inden en vigtig eksamen samtidig med at min ni år gamle knæskade tog voldsomt til. Efter løste traumer og håndtering af præstationsangst, der var udtrykt i mine knæ, føler jeg mig endelig hel – mentalt og fysisk. Nethe, jeg er dig dybt taknemmelig.

Føler mig ikke så forladt mere

Jeg har i mange år ubevidst tolket modstand/kritik fra andre mennesker som, at de ikke elskede/ville forlade mig med en masse tårer til følge.
Ofte har reaktionen været uforståelig for mig selv. Hvor kom den fra? Hvorfor kunne den blive ved med at fylde så voldsomt meget i mig, trods en masse selvindsigt?

I selskab med Nethe og hendes blide rummelighed lykkedes det at lokalisere kimen og hendes behandling løsnede følelsen af forladthed.

Efter kun 1 behandling.

Efterfølgende har jeg enten ikke følt den store “tragedie” eller bare følt en irritation. Nethe er meget tillidvækkende, giver sig god tid og hjælper kærligt med at holde fokus på følelsen til den letter. TFT hos Nethe kan varmt anbefales!

Accept af mig selv

“Det hele handlede for mig om indsigt. Du har været med til at starte min rejse om at skabe ro og accept af mig selv. I dine sessioner både tankefeltsterapi og breatworkb har du med tillid og ro givet mig plads til at nå en indsigt på mine helt egne præmisser. Tak for det. Uden din hjælp var jeg ikke nået her til.

Fri af depression og neglebidning

Jeg kom til Nethe fordi jeg var begyndt at gå rundt i en konstant sværm af depressive tanker, og udover det også følte at jeg sad godt og grundigt fast i livet, efter en del grimme oplevelser. Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk omkring det til at starte med, da jeg aldrig havde prøvet noget lignende. Men jeg fandt hurtigt ud af at Nethe var en super flink dame, som tog det hele i præcis det tempo, som jeg havde brug for.

Nethe fik mig til at få den såkaldte utryghed væk fra mine tanker, så at jeg fik det bedre med mig selv. Hun sørgede for at jeg kunne fungere bedre i hverdagen. Hun hjalp mig til at indse de fejl og mangler jeg havde omkring mit syn på livet, og mit syn på de oplevelser jeg har haft.

Det at jeg er kommet hos Nethe, har gjort at jeg kan overskue hverdagens opgaver, samt se mere positivt på tingene. Udover alt det, fik hun mig også til at stoppe med at bide negle. Fantastisk!

Fri af lede ledsmerter

Kære Nethe

TAK for din indsats, målrettethed, opbakning og måde at være på. Det har været SÅ givende at komme hos dig.

knus og kram

Da jeg begyndte hos Nethe i efteråret 2012, var jeg plaget af:

Led problemer. Kroniske smerter i højre knæ. Fik foretaget en større menisk operation efter sportsskade. Knæet blev aldrig funktionelt igen efter operationen i januar 2002, og et par år efter fik jeg konstateret slidgigt i knæet, – al brusk i leddet var væk.

Kosttilskud havde hjulpet lidt, men mange dage var mit knæ meget hævet op om aftenen, og jeg havde vænnet mig til at indrette mit liv efter at jeg ikke kunne bevæge mig så meget – fx ikke gå på trapper eller lange vandreture på vores ferie. Jeg havde hele tiden smerter, trods forskellig kosttilskud og fx akupunktur og andre behandlinger.
Har desuden smerter i hofter, håndled, fingre og skuldre. Praktiserende læge mente der var tale om de første symptomer på leddegigt eller lign.

Truende diskospropaps. Jeg havde siden 2006 haft tilbagevendende smerter i lænden efter diskosudposninger / truende diskosprolaps i lænden. Daglige smerter og indskrænkninger i hvordan jeg kunne fungere, var blevet hverdag. Body-sds hjalp rigtig meget, men de dybe smerter i ryggen blev ved med at være der.

Da jeg var omkring 30, fik jeg svære nakkeproblemer. Fik konstateret diskosprolaps i nakken hos en fysioterapeut, og igennem nogle år var jeg jævnligt til behandlinger. Så forsvandt smerterne og jeg vågnede ikke længere op med fastlåst nakke.
De sidste par år er smerter og muskelspændinger i nakke, skuldre og overarme, samt ned i øverste del af rygsøjlen, vokset, og var efterhånden en del af hverdagen.

I sommeren 2012 får jeg konstateret ondartet modermærkekræft. Har siden gået til kontrol hver 3. måned.

Maj 2013

Led problemer. Har stort set ikke smerter i knæet længere, heller ikke ved belastning – jeg kan mærke lidt stivhed i knæet og ”mudren”, men det føles anderledes. Som om brusken er ved at komme igen. Jeg behøver ikke tænke over knæet i hverdagen, det fungerer blot.

Smerter i lænd, ryg og nakke er væk. Øvrige gigtsmerter og gigtsymptomer er ligeledes forsvundet, der er ikke længere tegn på nogle gigtproblematikker.

Der har også været en afsmittende effekt på andre fysiske problemer – fx modermærkekræften, maveproblemer mm.

5 tankefeltbehandlinger skulle der til.

Tudse fobi

Jeg har haft tudse fobi siden jeg var ca. 7 – 8 år. Jeg er i dag i slutningen af 40’erne. Jeg kan ikke røre ved dem, jeg går væk, når jeg opdager dem og beder andre om at fjerne dem.

Da vi begynder, ser jeg en situation, hvor tudsen sidder inde i et skab. Jeg har lyst til at gå væk og har et stort ubehag på 10. Jeg skal blive i ubehaget mens Nethe Tapper. Samtidig gør Nethe tudsen større og større. Stor tunge og store klør – ikke rart. Jeg får en oplevelse at blive fanget af tudsen og dens klør. Jeg bliver i ubehaget, og efterhånden daler ubehaget og der er ikke så mange følelser på mere.

Nethe beder mig om at tage tudsen op og bære den ud i haven. Til at begynde med har jeg meget modstand på det. Jeg bliver tappet og ubehaget går ned. Jeg bliver lidt mere modig og på opfordring ser jeg mig selv bære tudsen ud i haven – kun lige uden for døren – ser den har det godt og at den kravler væk. Jeg er noget urolig efter den er blevet fri. Den kan jo angribe mig, men jeg bliver igen tappet på ubehaget og bliver ganske hurtig mere rolig.

Derefter tager vi fat på den anden situation, som giver mere ubehag. Det er ulækkert at tænke på og giver mig kuldegysninger. Situationen er, at jeg en sommerdag skal stikke min fod ned i en støvle. Jeg kan mærke der er noget dernede, som er blødt og et eller andet. Ved ikke rigtig hvad jeg kan mærke. Det er bare væmmeligt. Jeg tager foden ud, vender bunden i vejret på støvlen og registrerer det er en tudse. Jeg har et kraftigt ubehag, og jeg bliver tappet længe. Det viser sig, der er 2 ting, som er i spil. Den ene er, at det er en tudse, og den anden er ikke at gøre den fortræd. Det ønsker jeg for intet i verden. Sådan havde jeg aldrig set på det før. Det var en helt ny tanke, men det giver mening, og i virkeligheden, er det det, der betyder mest for mig – ikke at gøre den fortræd.  Da jeg bliver klar over det også handler om ikke at gøre fortræd, går det hurtigt med at komme ud af ubehaget og tænke på situationen uden ubehag.

Bagefter er jeg foruden at være rimelig træt også let, fredfyldt og afslappet. Det er mange års frygt, for både tudser og ikke at gøre fortræd, der er væk.

Fri for smerter og svimmelhed

Oplevet virkning af breathwork hos Nethe Holme.

Igennem 2 år, har jeg haft problemer med smerter i musklerne, og en voldsom svimmelhed.

Jeg er undersøgt på kryds og tværs, og fejler ikke noget fysisk. Har fået taget blodprøver, hjertekardiogram, været til øjenlæge, ørelæge, neurolog.

For at komme svimmelheden til livs, har jeg prøvet healingmassage, fysiurgisk massage, akupunktur, kiropraktor, kognitiv terapi hvor jeg lærte afspænding og dybe vejrtrækninger. Svimmelheden kommer fra spændinger i kroppen, mest fra nakke og skuldre. Men jeg har også spændinger i ben og arme.

Jeg har prøvet yoga, pilates, fået lavet et specielt træningsprogram med øvelser for nakke og skuldre. Jeg laver cufei-træning.

Det almindelige behandlersystem er ude af stand til at hjælpe mig. Og jeg ønsker ikke at indtage medicin.

Jeg har selv årelang erfaring i sammenhængen mellem krop og psyke, og har hele tiden arbejdet ud fra devisen, at kroppen er selvhelbredende, og at den vil fortælle mig et eller andet budskab.

Jeg begyndte også at meditere, for at få krop og sind til at slappe af, og for at få nogle indsigter i årsagen til spændingerne. Det lykkedes at få nogle forskellige indsigter i forhold til årsagerne til alle spændingerne.

Hver ting jeg har prøvet, har hjulpet mig en lille smule, men har ikke helbredt mig.

Nu hvor jeg har været til breathwork hos Nethe 3 gange, kan jeg mærke at der kommer skub på helingen. Det er ikke overstået endnu, men jeg er mærkbart i bedring.

Nethes måde at arbejde på, er helt unik. Hun er samtidig lyttende og forstående i forhold  til de tanker man selv gør sig om helbredssituationen. For folk der ikke har prøvet Nethes måde at arbejde på, kan det måske lyde underligt, at det hjælper at trække vejret bevidst. Men – JO – det hjælper. Måske det skal prøves for at mærke virkningen. Jeg kan nu få øje på, at jeg kan komme af med svimmelheden, og jeg frydes over, at bedringen er mærkbar.

Hvis jeg ikke havde arbejdet så ihærdigt på at finde kroppens egen løsning på svimmelheden, kunne jeg frygte at jeg på nuværende tidspunkt havde været alvorlig syg.

TAK for Nethe, og hendes dejlige måde at arbejde på.

Kom videre efter dyb sorg og sygdom

Jeg kom til Nethe, fordi jeg længe have båret på en dyb følelse af sorg, efter at jeg havde oplevet en række svigt og sygdomsforløb i min familie. Jeg følte mig slidt fysisk og psykisk og havde fået symptomer på gigt og uforklarlige hævelser, som generede mig meget.

Forløbet med samtaler og tankefeltbehandling har gjort underværker. Jeg tør tro på min ret til at være til – måske for første gang i mit liv. Gigtsmerter og hævelser er svundet, og jeg har fået redskaber til at fastholde mine tanker, følelser og grænser. Jeg føler mig grundlæggende fysisk og psykisk stærk og glad for første gang i rigtig mange år.

Tak Nethe, for din evne til at sende mig videre.

Blev fri af piskesmæld

Jeg kan slet ikke finde rosende ord der passer på hvor glad jeg er for at have mødt dig og for hvor glad jeg er for hvordan du har forandret mit liv. Og det på ingen tid og uden medicin af nogen slags.
For at beskrive mit forløb ultra kort, så har det været 4år, 8måneder og 9 dages smertemareridt pga piskesmæld efter et biluheld, hvor min mand og jeg blev påkørt bagfra i bil.
I de næsten fem år, har jeg prøvet næsten alt. Kraniosakral terapi, flere fysioterapeuter, flere kiropraktorer og akupunktur. Været undersøgt hos reumatologer, neurologer og speciallæger. Blevet røntgenfotograferet og MR-scannet. Været igennem smertestillende medicin som Panodil, Ipren og Ibuprofen til det tungere som Lyrica, Oxicontin og Gabapentin.
Smertemareridtet har kostet dyrt både privat og på jobbet. Jobbet blev jeg til sidst fyret fra. Privat har det været dyrt i både behandlinger, medicin og socialt.
Den mandag formiddag hvor smerterne stoppede, var jeg mødt op hos Nethe uden tro på at det ville gavne noget særligt, og slet ikke så hurtigt. Men da jeg gik derfra en time senere, var smerterne forsvundet og nakkens bevægelighed var kommet tilbage efter alle de år. Jeg forstår stadig ikke her 14 dage efter, at det virker, men jeg kan mærke det på egen krop, så jeg ved det virker!
Jeg tør næsten ikke tro, at det er sandt.
Jeg anbefaler dig på det varmeste.
Tusind tusind tak Nethe!

Kom hjem til sig selv

Kære Nethe,
Tak for nogle banebrydende, jordskælvsforandrende sessioner hos dig i løbet af efteråret 2013. Du er vidunderligt vis og vidende – og en formidabel vejleder. Du finder de veje ind, som andre ikke ser – du er seende og rummelig – og du formår at skabe tillid, accept og ro hos den, du arbejder med, på grund af dit store hjerte og din åbne indstilling til verden og menneskene omkring dig. Tak fordi jeg fik gaven at være i proces sammen med dig – uden dig ville jeg ikke være nået så langt.
Birgitte

Svigt og sygdom

”Jeg kom til Nethe, fordi jeg længe have båret på en dyb følelse af sorg, efter at jeg havde oplevet en række svigt og sygdomsforløb i min familie. Jeg følte mig slidt fysisk og psykisk og havde fået symptomer på gigt og uforklarlige hævelser, som generede mig meget.

Forløbet med samtaler og tankefeltbehandling har gjort underværker. Jeg tør tro på min ret til at være til – måske for første gang i mit liv. Gigtsmerter og hævelser er svundet, og jeg har fået redskaber til at fastholde mine tanker, følelser og grænser. Jeg føler mig grundlæggende fysisk og psykisk stærk og glad for første gang i rigtig mange år.

I alt 9 gange over ca. ½ år blev det til – tak Nethe, for din evne til at sende mig videre.”

Har forladt det evige røde felt med PTSD og angst

Min stress, angst og stress allergiske reaktioner er dæmpet fra jeg kom første gang og efter 6 behandlinger. Jeg havde da jeg kom første gang slemt stress og angst, bare ved at skulle ud af døren. Jeg havde i mange år levet med stressen helt oppe i det røde felt, var i så voldsomt alarmberedskab i krop og tanker, så hoved føltes som om det konstant var ved at sprænges af bar årvågenhed, og mine antenner var vildt meget slået ud hele tiden. Jeg levede isoleret og lukkede mig inde i mig selv og havde meget svært ved at åbne mig.

Min stress, angst og alarmberedskab er dæmpet, nu ligger jeg oftes under det røde felt, med mindre en hændelse eller andet tricker mit system. Jeg er blevet bedre til at lytte indad, mærke hvordan jeg har det, bedre til at være hvor jeg er og med det der er. Mindre skræmt, og jeg er begyndt at åbne mig mere og turde mere. Jeg har fået værktøjer ved TFT, som gør jeg føler mig mindre magtesløs, når mit system reagere og trickes, så jeg oftes kan dæmpe ubehaget af stress og angst. Jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og er blevet mindre selvkritiske, bla. Også ved at jeg dagligt bruger TFT sætningen, selvom jeg ……. Så elsker og respektere jeg mig selv.

Og udover har det bare være skønt at møde dig og mærke din smittende livsenergi ❤