Din investering

Du ikke kun betaler for en ydelse – du investerer i din fremtid

Det tager tid, vilje og vedholdenhed at skabe dit eget overskud og det liv, du ønsker at have.
Investér i din fremtid

Det kræver vedholdenhed at skabe eget overskud og det liv, du ønsker, og selv med gode og effektive metoder kan det tage tid at få “styr” på fortiden og få en lys fremtid – men bliv ved.

Det er en proces

Man kan blive så glad for at få det bedre, at man helt overser, hvor godt man kan få det. At få det bedre betyder ikke, du er kommet i mål.

På vejen mod at få et “federe” liv, vil der være op- og nedture, og nogen gange kan det føles som tilbageskridt simpelthen fordi, når en situation er klaret, dukker en ny op. Det er en proces.

Investeringen

Investeringen går ud på, at du investerer tid og penge i dit helbred – i stedet for at investere tid og penge i sygdom, daglige ubehag eller problem.

Ligegyldig hvordan vi end vender og drejer det, vil det vi foretager os, eller ikke foretager os, komme til at koste noget – i form af penge, lavt selvværd eller lille velbefindende. Sådan er det bare. Så hvorfor ikke investere i det positive, dit velbefindende, og skabe den fremtid, du ønsker.

 

Ring på 20 29 11 42 eller klik, hvis du er nysgerrig

 

Mental sundhed

Følelser er den skygge, en tanke kaster. Følelser er en kropslig tilstand – noget man kan slippe af med og erstatte af nye tilstande og følelser, når energien bankes ud af følelsen. Der er jo en grund til, at følelsen og tilstanden er der.

Jeg har i øjeblikket en overvægt af mennesker, der lider af angst. Udover der kommer flere og flere angste, kommer der også flere og flere mænd.

At investere i sin fremtid forudsætter hovedrengøring i historien – for at skabe det gode fundament for fremtiden. Derfor foreslår jeg ofte et forløb.

 

Del på: