Døjer du med piskesmæld efter en bil- eller sportsulykke?

Døjer du med gener efter en bil- eller sportsulykke, fordi du har været involveret i en ulykke? Har du stadig ondt i hoved, nakke, skuldre og ryg, kvalme, uro i kroppen, søvnproblemer mv. – selv om du er helet fysisk?

Det, der kan være grunden, er, at kroppen er i alarmberedskab. Den er forbedret på, at noget lignende sker igen. Særlig når du er nervøs for, det sker. Kroppen passer på dig.

Når der er mange tanker omkring et uheld spænder kroppen op. Særlig i ryg og nakke. Kendetegnet som piskesmæld.

Måske kender du til, at have fået ordineret piller. Alligevel hjælper det ikke rigtig? Måske har du fået begrænset din hverdag og sat bilen i garagen? Bare for at nævne en ting.

Jeg har efterhånden hørt om mange, der har haft det på samme måde og levet med piskesmæld i mange år. For nogen har det haft alvorlige konsekvenser. De har mistet jobbet. Parforholdet er kuldsejlet, og de har svært ved at få hverdagen til at fungere …

Heldigvis kan der gøres noget. Gener efter bil- eller sportsulykke og piskesmæld kan behandles i langt de fleste tilfælde.

Før du starter behandling

Du skal være 100 % helet og færdig med den lægelige behandling. Til gengæld betyder det ikke noget, hvor lang tid siden det er, uheldet skete.

piskesmæld, trafikuheld, ulykke, uheld, sportsulykke, angst, frygt, panikangst, EFT, tankefeltterapi, Matrix Reimprinting, slip, komme af med, terapi, psykoterapi, energi, behandling, få det bedre, bliv afslappet, tankemylder, færre tanker, ked af det, depression, vil ikke leve, deprimeret

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

Da vi arbejder med sansernes og kroppens symbolsprog, vil du opleve at muskler og krop begynder at slappe af igen, og du får en anden adfærd. Vi taler lidt om sammenhængen mellem krop, hjerne og adfærd.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Værd af vide

5 sessioner á 1 time. Pris 2.800 kr.

Online booking

Del på: