Ubevidste overbevisninger og dit belief system

Styrer en stor del af dit liv – du kan ændre det

Det er mit største ønske og mission at hjælpe med at skabe dybe og fundamentale forandringer i dit private og professionelle liv.

Metoden og mit fokus er det, som mange kender som tankefeltterapi og Matrix Reimprinting, men fif og ideer, der støtter op om dine ønsker og målsætning, er selvfølgelig også en del af et forløb.

For hyggens skyld er vi alle i samme båd

Vi har alle dybe og ubevidste overbevisninger. Vi ved bare ikke, hvad det for nogen ubevidste overbevisninger, men vi genkender den ballade, de giver og mærker frustrationen og behovet for at handle – gøre noget, men hvad?

En virkelig historie

En veluddannet kvinde – flere universitetsgader – kommer til mig, fordi hun oplever at blive forbigået i forbindelse med lønforhøjelser og forfremmelser. Hun er den mindste i søskendeflokken på 4.

I forbindelse med hendes forløb kommer vi til en situation, hvor familie og venner spiller rundbold i haven. Hun er 6 år og synes selv, hun klarer sig godt i forhold til sine ældre søskende. Mor siger det også til hende, så hun er egentlig stolt, fordi hun for en gang skyld føler, hun kan følge med.

På et tidspunkt griber hun en bold, for lige bagefter at tabe den. Alle siger hun ikke greb den – også mor. Hun taber, og følelsen af ikke at få opbakning, blive svigtet og ikke at lykkes, bliver sået i den 6 årige og bliver til et livstema.

Belief system

Livstemaet har fulgt hende gennem hele livet, og hun har haft en oplevelse af – som en rød tråd – at hun bliver hægtet af, forbigået, og at succes er for andre. Lige meget hvor meget hun har prøvet, er det som om at den ligetil lykke og succes, som andre får i livet, siver væk mellem fingrene på hende.

Selv om hun er indsigtsfuld, har hun aldrig tænkt på at koble oplevelse af manglende succes og lethed i livet sammen med den hyggelige rundbold situationen i haven for mange år siden sammen, og hvis hun kunne, ville hun ikke vide, hvordan tager ”stikket ud” af kodningen.

Hendes kodning blev hendes belief system, men heldigvis INTET ER STATISK – ALT ER MULIGT.

 

Del på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *