Grupper

Jeg kommer gerne ud til grupper – privat eller i firmaer – for at give breathwork, meditation eller simpelthen fortælle om, hvad jeg arbejder med. Jeg holder løbende små intime workshops.

Hvis du er nysgerrig på, hvad det er, er du velkommen til at dukke op i en af de grupper, jeg fascilliterer. Her kan du se breathwork og meditation. Der er forskellige temaer og vinkler fra gang til gang.

Breathwork i privat gruppe arrangement

Hvis I er en gruppe, der vil have en oplevelse eller ønsker at blive mere grounded, er du meget velkommen til at kontakte mig, for at høre nærmere. Jeg er sikker på, vi kan “strikke” noget sammen, som passer til dit ønske og behov.

Jeg har selv måtter og så videre, som jeg kan tage med.

***************

Et billede er fra et privat arrangement.

Bagefter skrev de blandt andet: Fandt mere ind til mig selv. Intenst. Trygt, vildt, fantastisk. En gave til mig selv – tak. En meget følsom oplevelse. Spændende. Fantastisk oplevelse af ens krop. Grænseoverskridende. Havde ikke lyst til at komme ud af det igen. Healende.  Blev grounded og let samtidig. Kom af med bagage og angst fra fortid og nutid.

**************

Hvis du er nysgerrig på, hvem jeg er, og hvilke uddannelser jeg har, kan du læse her. Og her kan du læse mere om, hvad klienter mener.

Der kommer flere typer af grupper til i løbet af efteråret 2023. Jeg glæder mig vildt til det og håber, du vil følge med.

 

Nethe Holme, TFT, tankefeltterapi, EFT, Matrix Reimprinting, tapping, traume, åndedrætsterapi, rebirthing, TOTUM, kropsbehandling, kropsterapi, NLP, samtaleterapi, energiterapi for krop og sind, holistisk behandling, breathwork