Har du mistanke om, at du har PTSD?

Oplever du at dine sanser er skærpet? Ser du dig hele tiden omkring og oplever hjertebanken og svedeture. Måske er du blevet mere urolig og aggressiv?

Hvis du genkender sådan et forhøjet ”alarmberedskab”, kan det skyldes PTSD.

De fleste kender PTSD fra krigsveteraner, men årsagen til PTSD kan være mange forskellige ting. Og så er det forskelligt, hvor hårdt PTSD’en rammer, og hvornår den viser sig.

PTSD’en kan skyldes, du har

  • deltaget i krigshandlinger
  • været bandemedlem
  • været udsat for overfald (fysisk) og overgreb (mentalt). Som det kan være tilfældet med mobning i skolen eller i jobbet hos politi, brandvæsen, socialrådgiver mm.
  • vokset op i miljøer med svigt, usikkerhed og frygt, som det kan være tilfældet i alkohol- og afhængighedsfamilier.

Ikke PTSD. Kan jeg alligevel få hjælp?

Ja, det kan du.

Du kan få hjælp til alle de pludselige situationer, der sætter spor i os. Fx fyringer, dødsfald, skilsmisse, operationer mm.

Fællesnævneren for den slags situationer er, at du har haft en chok / traume oplevelse. En oplevelse, hvor du har oplevet

  • noget uventet
  • det som dramatisk
  • følelsen har været intens
  • ikke har vidst, hvordan du kom ud af situationen

Måske har du haft et uheld, lægerne kan ikke gøre mere og alligevel har du det ikke godt. Så kan det være du har piskesmæld. Det kan du læse mere om her.

PTSD, angst, frygt, panikangst, præstationsangst, PTSD, social angst, relationsangst, EFT, tankefeltterapi, Matrix Reimprinting, slip, komme af med, terapi, psykoterapi, energi, behandling, få det bedre, bliv afslappet, tankemylder, færre tanker, ked af det, depression, vil ikke leve, deprimeret

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

Samtalen holdes nede på et minimum. Særlig i begyndelsen. For i samtalen vil du genopleve det, du forsøger at glemme.

Vi begynder med at få energien ud af dit ubehag. Bagefter neutraliserer vi ”din harddisk”, din oplevelse, så du bliver skånet for at genopleve dem.

Da vi arbejder med sansernes og kroppens symbolsprog, vil du opleve at muskler og krop begynder at slappe af igen, og du får en anden adfærd. Vi taler lidt om sammenhængen mellem krop, hjerne og adfærd.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Værd af vide

10 sessioner á 1 time. Pris 6.300 kr. Du sparer 1 sessions pris.

Du kan selvfølgelig altid købe sessioner enkeltvis.

Del på: