Klippekort og forløb

Der findes ikke en mirakelkur, men klippekort giver ro

Men du giver plads til processen og mulighed for mirakler kan opstå.

For at give plads til det mirakuløse, må du være åben overfor nye input, nye metoder og flytte fokus. Ellers ender du det samme sted igen.

Miraklerne begynder, når de ukendte overbevisninger findes. Overbevisninger, der giver ubalance og dermed stresser.

Klippekort

Du kan også vælge et klippekort, hvor vi arbejder med lige præcis den proces, du ønsker. Det vil sige, du fortæller, hvad dit ubehag eller ubalance er, og så tager vi den derfra.

Vi aftaler, hvad dit mål er og hvilke metoder, du med fordel kan arbejde med.

7 x 1 time koster 4.600 kr. – (1 time koster normalt 800 kr.).

7 x 1½ time koster 7.000 kr. – (1½ time koster normalt 1.200 kr.).

Ideen med et forløb er at sikre, at

  • du kommer gennem den proces, du som udgangspunkt ønsker dig
  • du har fokus på processen og kommer til sessionerne
  • sessioner aftales med det samme
  • du er motiveret til at yde en indsats mellem sessionerne
  • forløb betales på en gang og tilbagebetales kun ved særlig aftale, som laves inden forløbets start

Forløb

Af forløb har jeg valgt at fokusere på

Hvis du har flere eller andre ting, du vil se på, så laver vi en plan sammen.

Pris for et forløb, finder du nederst på de enkelte sider.

Afkodning og omprogrammering af overbevisninger

Ligegyldig hvilken metode eller vej, du vælger at gå, er det nødvendigt at få fat i de underliggende overbevisninger. Ellers bliver transformationen ikke vedvarende. Et klippekort og forløb giver ro til at fat i overbevisningerne. Det er nemlig dem, der styrer retningen i dit liv, og er årsagen til adfærd og beslutninger.

Når overbevisningerne bliver afkodet og neutraliseret, sker der virkelig ændringer. Fokus flytter sig, nye mål og situationer dukker op. Du bliver i stand til at gå efter de mål og ønsker, du i virkeligheden har. Nyt manifesterer sig. Nye overbevisninger kommer til.

Nye input

Du får nye input i forbindelse med vores samtaler, hvor jeg både har fokus på dit sprog, kropssprog og kroppens symbolsprog.

Jeg ser også på symptom og årsag. Kodningernes og de ukendte overbevisningers betydning for adfærd og følelsesliv.

Nye metoder

Værktøjskassen er stor og metoderne mange. Og der vil være forskellige typer af øvelser, du med fordel kan lave mellem sessioner.

Jeg benytter mig mest af NLP, Enneagrammet, Rebirthing, åndedrætsøvelser, healing og EFT / Matrix Reimprinting. Se mere under terapiformer.

Der vil derfor være mulighed for at arbejde med det meste. Lige fra psykiske til fysiske symptomer.

Mange kommer med angst i alle dens afskygninger. Præstationsangst, social angst, PTSD, fobier, OCD.

Men også misbrugere, især børn af alkohol misbrugere kommer. Misbrug kan jo være mange ting. Det kan være sex- eller pornomisbrugere, alkohol, har et ubalanceret forhold til mad, men der kan også være tale om et for stort forbrug af PC, spil og sociale medier.

Jeg har en del klienter med depression, folk, der oplever stress, eller er kommet for hurtigt tilbage på job efter stress (kan give depression og angst), sorg, jalousi, vrede mm.

Gennem årene har jeg fået en del klienter fra både psykologer og psykiatere.

Som udgangspunkt er min holdning, at der altid er mulighed for at få det bedre eller at blive helbredt. Et klippekort og forløb giver dig ro til netop det.

INTET ER STATISK – ALT ER MULIGT.

Flytte fokus

Et vigtigt element i at få det bedre, er at turde give slip på reaktionsmønsteret. Give slip på det, du normalt tænker og gør og give plads til andre sider af din personlighed, som er mere støttende for dig. Siderne er der allerede. De skal bare styrkes. For styrken og mulighederne kommer, når du oprigtig er dig selv. Glæden kommer.

I klinikken har jeg – udover depression, angst osv. – valgt at have fokus på områder, hvor mange har svært ved at få hjælp.

Det gælder problematikker omkring at være adopteret, fødsler, både kommende og tidligere og at have svært ved at blive gravid. Det er vigtigt at få en god start på livet. Vigtigt, at den er så tryg og kærlig som overhovedet muligt.

Og hvordan kan den så blive det, kan du spørge?

Jo, det sker, når ubehaget, utrygheden, skylden og de andre betydninger af oplevelsen bliver neutraliseret, og ikke længere påvirker oplevelsen.

Det samme gælder bil- eller sportsulykker. Kroppens vigtigste opgave er at sikre din overlevelse. Når den har oplevet en (voldsom) ulykke, er kroppen i alarmberedskab. Bare den mindste smule i omgivelserne eller dit indre, der minder om ulykken, aktiverer alarmberedskabet. Ofte er alarmberedskabet i top hele tiden. Det er selvfølgelig anstrengende på alle planer.

Overspringshandlinger – altså der, hvor en opgave ikke bliver løst, eller drømmen ikke forfølges. Det er overspringshandlinger eller selvsarbotage. Det mønster kender vi alle til i et eller andet omfang, uden det frustrerer os i dagligdagen. Men når det forhindrer os i leve balanceret eller forhindrer os i at opnå det, vi i virkeligheden ønsker, så er det et problem.

 

Online booking