Meet Up – EFT i grupper

Har du lyst til at give dig selv en hånd?

– Vi mødes for at få det lettere og føle os mere frie i dagligdagen

Med udgangspunkt i dagligdagens udfordringer og centrale oplevelser, der påvirker din dagligdag, bruger vi EFT i grupper til at “banke” energien ud af følelsen. Ingen forhåndskendskab. 

Terapi, alternativ behandling, smerter, EFT, TFT, tankefeltterapi, healing, komme af med smerter, komme af med ubehag, få det bedre, psykiske problemer

Selv om udgangspunktet er EFT, så kommer vi ind på alt mulig andet. Vi kommer ind på sammenhænge og årsager til mentale og fysiske symptomer – stort og småt mellem jord og stjernehimmel.

Fordi du og din situation er udgangspunktet.

Se “En deltager fortæller” længere nede. Fed historie.

DATO

Vi mødes, når tilstrækkelig mange er interesseret. Send mig en mail på info@netheholme.dk eller ring til mig på 20291142.

Det koster

125 kr., og der er lidt til ganen, kaffe / the og godt humør.

Det er gentagelsen i at gøre noget godt for sig selv, der gør forskellen.

Giv dig selv lidt hjerterum

Det gør en stor forskel at give sig selv noget hjerterum. At give sig selv lov til at få det bedre og slippe irritation og magtesløshed, hvis det hele føles lidt for presset i dagligdagen. Men det kan også være smerte, sorg, angst, PTSD, depression eller bare lidt modløshed.

Der er ingen begrænsninger.

Vi ved aldrig helt, hvad der sker. Vi mødes i den gode energi og ser på det, du har brug for. Vi taler om alt fra adfærd til spiritualitet.

Kernen er at tage vare på sig selv. Fokus er EFT. Hvis der er tid, kan vi lave en Matrix Reimprinting demo.

Se lidt længere nede, hvad en deltager har fået ud af at deltage.

Er du nysgerrig?

Du har måske hørt om tankefelt terapi (TFT), Emotional Freedoms Technique (EFT), Matrix Reimprinting (MR), men ved ikke hvad det er?

Måske har du hørt, det er noget med at banke på nogen punkter, men ved ikke hvordan, mod hvad eller hvorfor det hjælper?

Hvis du er nysgerrig på det, synes jeg, du skal dukke op til nogen uformelle og rare timer sammen med ligesindede, og se hvordan du kan hjælpe dig selv.

Hvad sker der på sådan en aften?

Indledningvis fortæller jeg lidt om, hvad jeg arbejder med, herunder EFT.

Du får en ide om hvilke typer af ubehag, du kan slippe af med fx allergi, høfeber, smerter, fobier, irritation. Med udgangspunkt i dit eget tema, banker vi i fællesskab.

Det er altid en god ide at være nysgerrig og stille spørgsmål om, hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv, og hvis du er frisk, laver vi en demo.

Der er ikke noget, der kan blive “fikset” på sådan en aften, og det er derfor en god ide at komme flere gange.

Ring på 20 29 11 42 eller klik, hvis du er nysgerrig

At udholde eller ikke

Vi er opdraget med at udholde, klare og være stærke. Men hvorfor skal vi det, hvis der ikke er en gevinst at se frem til??

De fleste af os har nok opfattelsen, at når vi udholder noget ubehageligt, så går det væk og vi beviser, vi er stærke – vi har gjort, som vi burde gøre, men på den lange bane er resultatet det modsatte. Vi bliver nedslåede, kede af det, syge og vi mister overblikket over, hvad vi skal gøre for at blive friskere. Så det problem lader vi være op til andre. Vi går til læge.

At gøre en forskel for dig selv eller ikke

Men hvad nu, hvis vi lærer at tage vare på os selv blandt andet ved at banke energien ud af følselsen, før følelsen bliver alt for ubehagelig??

Så vil vi føle ansvar for os selv, vi undgår at føle os magtesløse, vi undgår at ubehaget bliver stort.

Det kræver en lille indsats af os selv – ja, og hvad så. Du gør en forskel for dig selv.

En deltager fortæller

Jeg har været hos Nethe en del gange, og den 24. januar var jeg for første gang til et af hendes Meet Up arrangementer.

Mit tema for denne aften var: ”Jeg er ikke god nok”.

Jeg er musiker og skulle søndagen efter indspille en live musikvideo. Det er en stressfuld situation, i hvert fald for mig, for tonerne er der for evigt, og jeg kan aldrig fortryde. På grund af den måde, vi laver musik, laves musikvideoen som en one taker. Pyha.

Til Meet Up slog det mig pludseligt (selv om Nethe havde sagt det flere gange), at det er nødvendigt at tappe væsentligt oftere, end jeg før havde gjort, og at det skal gøres, når ubehaget opstår – i situationen. Kunne også mærke, at der var modstand på at tappe, fordi Nethe havde sagt det.

Den her aften slog det mig, at mit velbefindende intet har med Nethe at gøre. Det er min sag.

Så op til indspilningen fokuserede jeg på noget andet. I stedet for at øve mere og flere sofistikerede ting, satte jeg mig ned ved klaveret og tappede på ubehaget (tankerne), når det opstod.

Fx ” Hvem gider og høre på det her” – ”Det bliver en katastrofal indspilning” – ”Jeg fungerer nok ikke på søndag ”- ”det er ikke hurtigt nok, interessant nok, specielt nok, musikalsk nok.”

Jeg bankede på det hele. Al min indre negative snak. Og der var meget.

Det blev ikke til ret meget instrumentel øvning de dage, og gradvist blev det tydeligt, at jeg havde underkendt en vigtig brik i min mentale tilgang til at spille.

Jeg havde indtil nu opfattet musikken, som et frirum, hvor jeg ikke behøvede at deale med omverdenen. Men mit fokus om at være dygtig og præstere optimalt, var fulgt med ind i mit såkaldte frirum, og det var det, der skabte balladen.

Jeg dealede med mig selv og forstod, jeg måtte acceptere mig selv, som jeg er. Dygtig eller ikke.

Indspilningen gik super godt. Det var ovenikøbet sjovt, og jeg synes faktisk, jeg var rigtig god. SKØNT.

Del på: