3 stærke tips til mere ro

Få øvelser, videoer, tanker og vinkler og kom tættere på “det gode liv”.

Det kan være svært at se, hvordan man går fra ubehag, “tankestress”, smerter i kroppen, hektiske dage, og hvad du ellers oplever til en mere afbalanceret og behagelig hverdag, hvor der er overblik. Men det har jeg nogen bud på.

Når du signer op, får du input inden for hele spektret af adfærd, motivation, energi, jordnær spiritualitet, helbred, overbevisninger og meget mere.

EmailEmail Format  


Alle veje fører til Rom

Der er mange teorier og tilbud inden for den alternative verden, og “alle veje fører til Rom”, så nyhedsbrevet er præget af forskellighed.

Jeg har adgang til flere af de veje, og jeg samler lidt sammen, og deler ud af det til dig i nyhedsbrevene. Det vil oftest handle om, hvordan du får bedre relationer, bliver mere sund, får et liv uden smerter og angst, og også hvordan du kan hjælpe dig selv til at nå dine mål.

Kort og godt blive lykkelig med sig selv og den verden, man lever i.

Der vil komme både øf og tilbud

Det er lidt interessant, at de fleste af os er indstillet på, at når vi skal gøre karriere, holde den slanke linje og leve sundt osv., så er det noget, der hele tiden skal holdes i gang. Vi er motiverede og motivationen er langtidsholdbar, og indstillede på, det kræver en livsstilændring.

Hvad er det der gør, at når det kommer til vores mentale tilstand, så er vi knap så motiverede til en livsstilændring?

Sådanne øf kan du også med nyhedsbrevet. Og så får du nogen gange tilbud, som andre ikke får – spændende, ikke?

 

Ring på 20 29 11 42 eller klik, hvis du er nysgerrig

 

Del på: