Vil du investere i din lykkelige fremtid?

Så er der noget, du må slippe

Det kræver vedholdenhed at skabe eget overskud og det liv, du ønsker, og selv med gode og effektive metoder kan det tage tid at få "styr" på fortiden og få en lys fremtid - men bliv ved. Når det er sagt, så har jeg uddannelser, der er effektive og afkorter vejen, når du investerer i din lykkelige fremtid.

Det kræver vedholdenhed at skabe eget overskud og det liv, du ønsker, og selv med gode og effektive metoder kan det tage tid at få “styr” på fortiden og få en lys fremtid – men bliv ved.

Når det er sagt, så har jeg uddannelser, der er effektive og afkorter vejen, når du vil investere i din lykkelige fremtid.

Det er en proces

Man kan blive så glad for at få det bedre, at man helt overser, hvor godt man kan få det. At få det bedre betyder ikke, du er kommet i mål.

På vejen mod at få et “federe” liv, vil der være op- og nedture. Nogen gange kan det føles som tilbageskridt. Det kan handle om flere ting. Fx at egoet bliver irriteret, at nye temaer dukker op, at der åbnes for følelser, du ikke tidligere havde adgang til, eller at du ikke har haft en tilstrækkelig god hjemmepraksis.

Det er en proces. Her kan du læse lidt mere processer og forløb.

Vil du investere i din lykkelige fremtid, i stedet for ubehaget?

Investeringen går ud på, at du investerer tid og penge i dit helbred – i stedet for at investere tid og penge i medicin og sygdom, det daglige ubehag og problemer.

Ligegyldig hvordan vi end vender og drejer det, vil det vi foretager os, eller ikke foretager os, komme til at koste noget – i form af penge, lavt selvværd eller lille velbefindende. Sådan er det bare. Så hvorfor ikke investere i det positive, dit velbefindende, og skabe den fremtid, du ønsker.

Mental sundhed

Følelser er den skygge, en tanke kaster. Følelser er en kropslig tilstand – noget man kan slippe af med og erstatte af nye tilstande og følelser, når energien bankes ud af følelsen. Der er jo en grund til, at følelsen og tilstanden er der.

Jeg har i øjeblikket en overvægt af mennesker, der lider af angst. Udover der kommer flere og flere angste, kommer der også flere og flere mænd.

At investere i sin fremtid forudsætter hovedrengøring i historien – for at skabe det gode fundament for fremtiden. Derfor foreslår jeg ofte et forløb eller måske et klippekort med 7 sessioner.