Vind over angst eller depression og få dit gamle jeg tilbage

Vil du have dig selv tilbage, som du var inden angst og depression tog over? Det kan jeg rigtig godt forstå.

For lever du med enten angst eller depression, oplever du sikkert, at det begrænser dig i hverdagen. Nogen gange kan selv de mindste gøremål føles uoverskuelige. Der er ikke noget, der kan være så hæmmende som at være angst for angsten og være deprimeret over depressionen.

Heldigvis er det muligt at slippe af med begge dele. Det tager tid, men med tålmodighed, vilje og den rette hjælp, kan det lykkes.

Har du angst eller depression?

Angst og depression er begge stress situationer, der i bunder i overlevelsesstrategier. Strategier, der går ud på at undgå det, man frygter.

Ved Angst er opmærksomheden er rettet ud mod omverdenen og kan komme til udtryk ved

  • præstationsangst
  • social angst (at blive bedømt og vurderet)
  • generaliseret angst
  • panikangst
  • angst for steder (busser, tog, markeder)
  • angst for enkelte ting eller FOBI (klaustrofobi, edderkopper og kryb, højde- og flyskræk, vand mm.)

Ved Depression er opmærksomheden rettet indad. Og i stedet for at have angst symptomer, lukker man ned for sit system og bliver indadvendt, selvkritisk og modløs. Man føler sig træt og energiforladt og kan intet overkomme.

Hvis du genkender ovenstående, skal du ikke holde dig tilbage. Du skal ikke finde dig i at have det på den måde, og der er altid mulighed for at slippe af med årsagen til angst / depression. Det kræver blot den rette behandling og indsats.

Har du været sygemeldt med stress?

Det kan være fristende at komme hurtigt tilbage på job efter at være sygemeldt med stress. Men meget ofte resulterer det i en ny sygemelding, fordi stressen dukker op igen.

Nogen oplever først at være sygemeldt med stress og derefter at få angst eller depression. Det mønster tyder på ikke færdigbehandlet stress. Om du får angst eller depression, afhænger af hvilken type person, du er.

Vil du ud af din angst eller depression nu?

Alt er selvfølgelig individuelt, men angst og depression kan som udgangspunkt godt tage noget tid. Det er derfor afgørende, at du er tålmodig og villig til at arbejde med de værktøjer, vi bliver enige om, så du kan komme ud af tilstanden.

angst og depression, angst, frygt, panikangst, præstationsangst, PTSD, social angst, relationsangst, EFT, tankefeltterapi, Matrix Reimprinting, slip, komme af med, terapi, psykoterapi, energi, behandling, få det bedre, bliv afslappet, tankemylder, færre tanker, ked af det, depression, vil ikke leve, deprimeret

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi.

Jeg bruger også samtaleterapi, kognitivt arbejde, healing, hjertemeditation og breathwork (åndedrætsterapi). Der kan komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Værd af vide

3 x 3 sessioner á 1 time. Pris 5.600 kr. Du sparer 1 sessions pris.

Ved FOBIER købes sessioner fra gang til gang.

Du kan selvfølgelig altid købe sessioner enkeltvis.

 

Del på: