Vind over angst eller depression og få dit gamle jeg tilbage

Vil du have dig selv tilbage, som du var inden angst og depression tog over? Eller vil du bare ikke være ked af det længere?

For lever du med enten angst eller depression, oplever du sikkert, at det begrænser dig i hverdagen. Nogen gange kan selv de mindste gøremål føles uoverskuelige. Der er ikke noget, der kan være så hæmmende som at være angst for angsten og være deprimeret over depressionen.

Heldigvis er det muligt at slippe af med begge dele. Det tager tid, men med tålmodighed, vilje og den rette hjælp, kan det lykkes.

Har du angst eller depression?

Angst og depression er begge stress situationer, der bunder i overlevelsesstrategier. Strategier, der går ud på at undgå det, man frygter eller har det godt med.

Ved Angst er opmærksomheden rettet ud mod omverdenen (selv om fokus er en selv) og kan komme til udtryk ved

  • præstationsangst
  • social angst (at blive bedømt og vurderet)
  • generaliseret angst
  • panikangst
  • angst for steder (busser, tog, markeder)
  • angst for en konkret ting eller FOBI (klaustrofobi, edderkopper og kryb, højde- og flyskræk, vand mm.)

Ved Depression er opmærksomheden rettet indad. Og i stedet for at have angst symptomer, lukker du ned for dit system – hele dig – og bliver indadvendt, selvkritisk og modløs. Der er en udpræget følelse af at være træt og energiforladt og kan intet overkomme. Der er også en manglende lyst til at gøre eller foretage sig noget.

Om du får angst eller depression, afhænger af hvilken type person, du er.

FOBIER

De fleste har hørt om, eller har selv FOBI for fx flyve, slanger, edderkopper, vand, hajer, højder … Listen er lang. Nogen gange bliver fobien trigget ved TV, still billeder eller samtale. Det er selvfølgelig super ubehageligt, og det skal ikke være der. Det gode er, du kan komme af med dit ubehag.

Faktisk er en FOBI noget af det letteste at komme af med, så hold dig ikke tilbage.

Du er ikke under hypnose. Du kommer i en hypnoselignende tilstand, hvor der arbejdes med situationen. Hvis vi finder situationen, hvor din fobi begyndte, arbejder vi med den. Det gøres selvfølgelig så skånsomt og nænsomt. Det skal ikke være ubehageligt for dig at komme af med din fobi.

Det kan altid blive bedre

Hvis du genkender ovenstående eller bare oplever det i mild grad, skal du ikke holde dig tilbage.

Simpelthen fordi, du ikke skal finde dig i at have det på den måde. Det er altid muligt at få det bedre, ligesom du kan slippe af med årsagen til angst / depression. Det kræver blot den rette behandling og indsats.

Har du været sygemeldt med stress?

Det kan være fristende at komme hurtigt tilbage på job efter at være sygemeldt med stress. Det giver en følelse af at være “normal” igen, men det er som at skyde sig selv i føden. Ofte kommer stress tilbage. Enten som stress eller  endnu værre som angst eller depression.

Stress er et signal om, at noget er “galt”. At noget presser dig ud over kanten. Det sker jo ikke bare, fordi det kan ske. Der er en årsag.

Så det er altid en god ide at se på hvad, der i ens adfærd kan ændres til en mere støttende adfærd. Og hvis det skal være rigtig godt. Se på årsagen bag adfærden og få den afkodet. Så sker der for alvor noget godt i dit liv.

Vil du ud af din angst eller depression nu?

Alt er selvfølgelig individuelt, men angst og depression kan som udgangspunkt godt tage noget tid.

Det er derfor afgørende, at du er villig til at arbejde med de værktøjer, vi bliver enige om, så der for alvor sker vedvarende ændringer. Men det skal ske nice and easy og i dit tempo.

angst og depression, angst, frygt, panikangst, præstationsangst, PTSD, social angst, relationsangst, EFT, tankefeltterapi, Matrix Reimprinting, slip, komme af med, terapi, psykoterapi, energi, behandling, få det bedre, bliv afslappet, tankemylder, færre tanker, ked af det, depression, vil ikke leve, deprimeret

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og tankefeltterapi.

Jeg bruger også samtaleterapi, kognitivt arbejde, healing, hjertemeditation og breathwork (åndedrætsterapi). Der kan komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Værd af vide

3 x 3 sessioner á 1 time. Pris 6.200 kr.

Ved FOBIER købes sessioner fra gang til gang.

Online booking

Del på: