Giv den gas med energi balance

Det kræver overskud at udvikle sig – at få det bedre med sig selv og omgivelserne, og det er på ingen måde en god ide, kun at fokusere på det, der skal ryddes op i – alt det negative. Der køres i den situation allerede på reservetank.

Hullerne skal ikke lappes!!

Vi kan gøre meget selv for at få balance på vores energi regnskab fx gå i terapi eller gå på kursus for at blive klogere på os selv og andre.

En tendens, der ofte ses på kurser, hos terapeuter og psykologer, er, at vægten bliver lagt på det negative, det der skal undgås. Vi får at vide, vi skal lære at acceptere hos os selv og vores skyggesider – alt det tunge, vi ønsker at komme væk fra ØV, ØV.

Som udgangspunkt er mennesker mangelorienteret – vi ønsker at fikse de huller, der er på vejen, så vi kan køre på den uden bump – og så er vi i øvrigt på hjemmebane neuronmæssigt. 

Hvad vil du?!!??

Når vi får spørgsmål som ”hvad ønsker du at opnå”, ”hvordan ser dit drømmeliv ud”, så flakker blikket og vi går i stå. Vi har simpelthen svært ved at sætte ord på det, vi ønsker. Det er et nyt perspektiv og kun den øvede hjerne kan stille skarpt.

Og hjernen er ikke øvet. Det positive er vildsomme veje, områder, der må erobres med et nyt neuron netværk. Der må laves nye veje – ikke lappes huller.

STOP for sørensen

Tanker er energi, og især de negative kræver energi, faktisk mere end de positive.

Hjernen er tunet ind på at lappe hullerne i vejen, vi kender vejen, ved hvordan det føles, og selv om det er ubehageligt, så føles det trygt og gammelkendt.

Den negative tankemåde bliver et fængsel – STOP!!

Dine tanker er ikke negative – din fjende – de er et naturligt resultat af dine oplevelser og den betydning, du gav dem. Det gør bare ikke noget godt længere.

Out dated læring og spild af energi

Der køres fuld skrue på læring, du har fået tidligere i livet. Da du fik læringen var det fornuftigt nok, for du troede, det var det, der skulle til for at opnå det, du ønskede og havde behov for.

Indlæringen behøver ikke have noget med dit nuværende liv at gøre, og du har dybest set slet ikke brug for den mere. Sandsynligvis forhindrer den dig også i at gå efter dine drømme, og den du i virkeligheden er. Det er da spild af energi.

Så der ligger god energi i at afkode gammel læring og flytte fokus fra det, du vil undgå til det, du ønsker. Eller sagt på en anden måde – at gå på opdagelse i dit sande potentiale.

EFT / Matrix Reimprinting er super effektivt til afkodning af tidligere læring.

Neuroner og krop lærer

Positive tanker tiltrækker jo også, og for hver gang du tænker positivt, bliver neuroners signal ruter stærkere og stærkere. Du begynder at mærke hvordan, det føles at have positive følelser i kroppen. Du kan genkende dem – kroppen genkender, det du tænker.

At begynde ud af den nye sti gøres bedst ved at tage et skridt af gangen. Det går ikke af sig selv, men bare tag et skridt af gangen.

Hjælp neuronerne på vej. Som fx når du er trist en dag, og dybest set trænger til lidt venlighed, så smil til andre og se hvad der sker – I guaranty you, de smiler tilbage.

Positivitet tiltrækker, smil skaber smil og neuronerne i hjernen og kroppen lærer det.

Så er der energi til at se på historien

Når der er bonnet ind på positiv kontoen, bliver er overskud til at tage sig af de ting i historien, der jo trods alt skal ryddes op i. Følelser som ikke at blive set, hørt eller mødt, ensomhed, overudviklet tilpasningsevne og tilsidesættelse af sig selv, for bare at nævne nogen.

Sporskifte

Når du har en intention om at skifte spor er taknemmelighed utrolig stærk – dyrk den. Find det du er taknemmelig over eller bare forestil dig, du gør det.

Sid for dig selv i 5 – 10 min. i ro og mag og mærk taknemmeligheden i kroppen, over du er sund, er begyndt i en ny retning, glæd dig over de små skridt du tager. Hav en fest.

Suppler med HeartMath mindfulness – bare sid med dig selv, lyt til hjertet på en positiv måde, mærk det livgivende og fortsæt med at sige, ”jeg er kærlighed”, både når du trækker vejret ind og når du trækker det ud.

Og så kan du øve dig i at blive bevidst om, når du tænker positive tanker. Mærk det.

KØR og hold de nye veje vedlige

Som tiden går kommer der mere og mere positivitet ind i livet.

Man finder ud af, at der rent faktisk er utrolig meget at være taknemmelig over, at det positive ikke er en by i Rusland, men noget, der kan opnås alene ved at fokusere på det. YES.

Du vil møde en ny type af mennesker, lave nye relationer, søge noget andet og ting, som tidligere synes vigtige, bliver nu mindre væsentlige.

Neuronerne finder nye veje

Neuronerne har nu dannet nye veje, der bliver til motorveje og din krop genkender den glade følelse og det bliver lettere og lettere at få følelsen til at fylde mere og mere.

Et skridt af gangen er blevet til noget genkendeligt – som skal vedligeholdes. Fordi man putter mere ind på den positive konto, er det ikke ensbetydende med at alt bliver let, men det betyder problemerne bliver færre og dem, der er, er der af den rigtige grund.

Du lever nu dit liv mere autentisk og ud fra egne værdier og ønsker. Du lever ikke væk fra dig selv for at tilpasse dig andres værdier og ønsker. Du er dig – er det FEDT eller hvad? 

Energi balance og glæde

På den ene side har vi noget, som gør os lykkelige, motiverer os og giver os fremdrift i livet. Ting vi ønsker mere af. Det er alt det positive, det der gør os glade i låget og som gør os stærke og modstandsdygtige.

På den anden side har vi noget, som gør os ulykkelige, demotiverer os og bremser os i livet og som vi ikke ønsker at have i vores liv. Det kan være sorg, relationer, vores historik og det vi har lært tidligere i livet. Det er det negative, der gør os stressede og kede af det.

Når vi har balance i energi regnskabet – fået afkodet tidligere indlæring, bliver vi mere autentiske i det vi laver, siger og gør.

Når vi får mere positivitet ind i livet, får vi overskud til at tage os vores historie, vi bliver mere af balancerede og glade i låget, får et bedre helbred og et sind i balance med lyst til fremtiden.

Det kræver overskud at udvikle sig – og derfor skal der ikke kun fokuseres på det, der skal ryddes op i. Der må være balance og vekslen mellem det, der tilfører energi og det, der kræver energi.

 

Del på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *