Kan du ikke blive gravid?

Det kan være en rigtig svær situation, ikke at kunne blive gravid. Familieforøgelse er basalt set et biologisk behov, der ikke kan ses bort fra. Det biologiske ur tillader ikke at blive overhørt.

Hos nogen er der en lægelig forklaring, som lægerne kan hjælpe med. Og lægerne bliver heldigvis bedre og bedre til at hjælpe barnløse.

Men hos nogen kan der ikke findes en lægelig forklaring. Der er simpelthen ikke en logisk forklaring på, hvorfor de ikke kan blive gravide. Måske er du en af dem?

Måske har du hørt?

Eller kender du til par, der har prøvet og prøvet at blive gravide – og lige meget hjælper det. Da de så opgiver projektet og tankerne ikke længere kører omkring emnet, bliver de til deres overraskelse gravide.

Eller måske har du hørt om par, der har været gennem alle de lægelige tjek og alligevel ikke kan blive gravide. Efter noget tid går de fra hinanden og kvinden møder en ny mand. Med ham bliver hun gravid.

Der har ikke været en fysisk eller logisk forklaring på parrenes barnløshed. Men hvad kan det så have været?

Kan overbevisninger være årsag til barnløshed?

Kan det være mere eller mindre bevidste tanker, som ”jeg kan ikke overkomme et barn lige nu”, der ligger bagved? Ja, det er absolut muligt. Tanker og overbevisninger kan (også) stå i vejen for du bliver gravid.

Overbevisninger er meget stærke og styrende for vores liv. De er lidt som et isbjerg. Du kan kun se de 10 %, der stikker op over vandoverfladen. Hvis du er heldig. De 90 %, der gemmer sig i vandet, og er på alle måder ukendt for dig.

Måske kender du en eller flere af de her overbevisninger eller tanker, som jeg har listet her?

  • vi har for meget at se til
  • jeg kan ikke give barnet det, det har brug for
  • jeg bliver aldrig en god mor
  • med den barndom jeg har haft, kan jeg ikke give mit barn den omsorg, det har brug for
  • jeg kan ikke overkomme ansvaret
  • sådan som verden ser ud, vil jeg ikke sætte børn i verden

Alle overbevisningerne kan stå i vejen for, du bliver gravid.

Før vi går i gang

Det vil være naturligt, at I har været til lægelige undersøgelser. Hvis årsagen til jeres barnløshed ikke findes der, er det oplagt at gå på opdagelse i overbevisningerne.

fertilitet, blive gravid, kan ikke blive gravid, hjælp til at blive gravid, EFT, tankefeltterapi, Matrix Reimprinting, slip, komme af med, terapi, psykoterapi, energi, behandling, få det bedre, bliv afslappet, tankemylder, færre tanker, ked af det

Sådan behandler jeg

Der er ikke to behandlingsforløb, der er ens, men typisk vil der være fokus på EFT, Matrix Reimprinting og samtaleterapi. Der kan også komme andre elementer i spil, hvis det passer til dig og dit forløb.

”Selvhjælp” mellem sessioner

For at få mest mulig ud af forløbet, anbefaler jeg, du som minimum bruger tankefeltterapi og breathwork (åndedrætsøvelser) mellem sessionerne.

Hvis du har modstand på ”selvhjælp”, bruger vi tid på det i klinikken. Det gør vi, fordi effekten af forløbet hænger sammen med, om du laver øvelserne mellem sessionerne.

Forløb

5 sessioner á 1 time. Pris 3.200 kr.

Online booking

Del på: