TOTUM kropsterapi

TOTUM kropsterapi er en behandlingsform, der, med udgangspunkt i kroppen, arbejder med sammenhængen mellem det mentale og det kropslige.

Det er en rummelig behandlingsform. Der kan arbejdes med chok / traume, stress / uro, ukendte og kendte problemstillinger.

Årsagen til det er, at der også kan stilles spørgsmål undervejs i behandlingen. Spørgsmål, som har relevans for, du får det bedre.

Du bliver mødt lige der, hvor du er. Med det behov du har … kropsligt og mentalt.

Det vil sige, at hvis du oplever smerter eller oplever, der er en følelse, “der sidder fast” i dig, så er TOTOM kropsbehandling en fantastisk metode til smertebehandling og slippe følelsen, “der sidder fast”.

Derudover kan der være elementer fra ledfrigørelse, kranio sakral, pulserende massage, akupressur, meridianbaner og tilhørende muskelgrupper. Åndedrættet er en vigtig del af behandlingen. Behandlingen kan være en ret dybdegående oplevelse. Samtidig vil du opleve at få tilført energi.

Book allerede nu

Det er behageligt, men behøver ikke være det

TOTUM kropsterapi hos Nethe Holme Frederiksberg / København handler i høj grad om sammenhængen mellem krop og sind

Du har måske prøvet kropsbehandlinger og synes, det gjorde ondt?

Du skal vide, det absolut ikke er nogen målsætning i TOTUM kropsterapi, at det skal gøre ondt. Det kan sagtens være effektivt ved en mere behagelig tilgang, men ingen tvivl om, at den største effekt opnås, når man kommer ned under overfladen.

For at få den bedste proces og få løst op for kroppen, er det en rigtig god ide, du kommer flere gange. Altså starter et forløb. På den måde kan du komme i bund med kroppens udfordringer og få forløst det, som har sat sig fast i krop og sind.

Hvad går totum kropsterapi ud på?

Formålet er at åbne kroppen igen, når oplevelser og traumer har gjort den lukket, spændt og smertende. Når kroppen åbnes, åbnes vores sind, og vi får mere “plads til at være”.

Det handler om at få forløst alle de tunge tilstande, så kroppens energi kan flyde let. Derfor arbejdes der også med mange forskellige teorier og elementer fra effektive behandlingsformer.

Hvis du vil vide mere, så se her

Hvordan har jeg det efter en behandling?

Efterreaktioner er individuelle og forskellige. Hvor lang tid efterreaktionerne varer er også individuelt, men de kropslige oftest fra nogen timer til et par dage. Det er ufarligt, selv om det kan være irriterende. Men nogen ser det faktisk også som en gave. For nu kan de mærke deres reaktioner. Mærke sig selv … og de får indsigt.

Under behandlingen kan du opleve snurren i kroppen, især hænder og fødder. Det skyldes, at kroppen iltes mere end sædvanligt, og at gamle spændinger slipper. Du kan også opleve en kildende og måske stødlignende følelse særlig i fødder og hænder. Du kan også få det varmt og svede.

I forbindelse med en TOTUM behandling sker der en udrensning af hele dit system, og det er derfor vigtigt, du lytter til kroppen, får hvilet dig og drukket mere vand end, du sædvanligvis gør.

Og husk … reaktionerne er skridt på vej til heling.

Kontakt mig her, hvis du vil høre mere

 

Online booking