Totum kropsterapi

Vil du opleve kropsterapi?

Hvis du er interesseret i at prøve TOTUM kropsterapi og pulserende massage så har jeg et tilbud, som vi begge kan få glæde af. Jeg er nemlig ved at uddanne mig til TOTUM kropsterapeut. Det betyder, du kan få billige behandlinger, og jeg kan få øvet mig. Det er da win, win, ikke?

Det er behageligt

Der er absolut ikke nogen målsætning, det skal gøre ondt. Der kan sagtens opnås effekt ved mere behagelig tilgang. Og der kan ikke gøres nogen skade på din krop. Vi får ikke lov til at give behandlinger, hvis skolen vurderer, vi ikke er klar. Jeg er klar.

Hvad går totum kropsterapi ud på?

Kropsterapien går ud på at behandle især kroppen. Men tanker, følelser og kropslig tilstand hænger sammen. Det er efterhånden velkendt, og du kender det også i forbindelse med at have sommerfugle i maven. Eller modsat have en knude i maven. Er du i tvivl om hvilken tilstand, der er den positive?

Det handler om at få forløst alle de tunge tilstande, der har sat sig i kroppen, så kroppens energi kan flyde let. Derfor arbejdes der også med mange forskellige teorier og elementer fra effektive behandlingsformer. Blandt andet meridianbaner, akupressur, zoneterapi, pulserende massage, ledfrigørelse og meget mere.

Hvis du vil vide mere, så se her

Først koster TOTUM terapien næsten gratis

Under hele uddannelsen tages der klienter ind. I begyndelsen koster de næste gratis. Efterhånden bliver de dyrere og dyrere – som uddannelsen skrider frem.

I begyndelsen vil en kropsbehandling føles som en behagelig måde at få arbejdet kroppen igennem på. Det vil kun koste dig 100 kr. for ca. 45 min.

Og så bliver den dyrere

Som tiden går, vil behandlingen blive dybere. Der kommer flere betydninger og mere indsigt i, hvorfor kroppen reagerer, som den gør.

Du vil gå hjem med en større forståelse af, hvorfor du har haft smerter i venstre skulder fx. Du vil måske finde et link til tidligere perioder i dit liv, som har med skulderen at gøre.

Måske kender du andre, der vil have glæde af en behandling?

Kender du nogen, der har ondt i ryg, skulder, arm, lænd? Kender du en sportsudøver med ondt i albuen? En håndværker med ondt i skulder og lænd? En, der vandrer meget og har ondt i forfoden? Eller måske en direktør med stress?

De kan allerede nu få behagelig puls- og ledløsende massage, der vil hjælpe dem til at få en rolig krop med flow.

Når du booker

Når du booker, ser du prisen. I begyndelsen koster en behandling som sagt 100 kr.

Glæder mig til at møde dig.

 

Online booking

 

Del på: