TOTUM kropsterapi

Vil du opleve kropsterapi?

Hvis du er interesseret i at prøve TOTUM kropsterapi og pulserende massage så har jeg et tilbud, som vi begge kan få glæde af. Jeg er nemlig ved at uddanne mig til TOTUM kropsterapeut. Det betyder, du kan få billige behandlinger, og jeg kan få øvet mig. Det er da win, win, ikke?

Det er behageligt

Vi får kun lov til at give behandlinger, når skolen vurderer, vi er klar. Og det er vi.

TOTUM, kropsbehandling, kropsterapi, ledforløsende massage

Du har måske prøvet kropsbehandlinger og synes, det gør ondt?

Du skal vide, det absolut ikke er nogen målsætning i TOTUM, at det skal gøre ondt. Der kan sagtens opnås effekt ved en mere behagelig tilgang, men ingen tvivl om, at den største effekt opnås, når man kommer ned under overfladen.

For at få den bedste proces og få løst op for kroppen, er det en rigtig god ide, du kommer flere gange. Altså starter et forløb. På den måde kan du komme i bund med kroppens udfordringer.

Hvad går totum kropsterapi ud på?

Formålet er at åbne kroppen igen, når den er blevet lukket, spændt og smertende. Når kroppen åbnes, åbnes også vores sind, og vi får mere “plads til at være”. Når vi lærer at slippe vores spændinger, får vi helt konkret mere plads i kroppen, og dette mærkes tydeligt som en slags ny frihed eller en ny plads til sig selv.

Det handler om at få forløst alle de tunge tilstande, der har sat sig i kroppen, så kroppens energi kan flyde let. Derfor arbejdes der også med mange forskellige teorier og elementer fra effektive behandlingsformer. Blandt andet meridianbaner, akupressur, zoneterapi, pulserende massage, ledfrigørelse og meget mere.

Hvis du vil vide mere, så se her

Først koster TOTUM terapien næsten gratis

Under hele uddannelsen tages der klienter ind. I begyndelsen koster de næste gratis. Som uddannelsen skrider frem bliver de dyrere.

Behandlingen bliver også dybere og mere effektiv. Du vil gå hjem med en større forståelse af, hvorfor du har haft smerter i venstre skulder fx. Du vil måske finde et link til tidligere perioder i dit liv, som har med skulderen at gøre.

Måske kender du andre, der vil have glæde af en behandling?

Måske kender du nogen, der kan have glæde af at få mere flow og vellyst i kroppen? Så står jeg klar.

Eller måske nogen, der har ondt i kroppen? Kender du en sportsudøver med ondt i albuen? En håndværker med ondt i skulder og lænd? En, der vandrer meget og har ondt i fødder og lægge? Eller måske en direktør med stress og uro i kroppen? Eller en, der har lidt angst?

En kropsbehandling er en rigtig god vej til mere ro og afslappelse.

Når du booker

Når du booker, ser du prisen.

Glæder mig til at møde dig.

 

Online booking

 

Del på: