Breathwork sammen – det kan noget

Breathwork, åndedrætsterapi eller rebirthing. Kært barn, mange navne. Åndedrættet er en enkel ting, og kan så meget.

Stress og anspændthed sætter sig i åndedrættet, og overfladisk, hurtig vejrtrækning forhindrer grounding og ro. Derfor reduces stress ved hjælp af åndedrættet.

Indsigt og forståelse følger også med breathwork. Særlig når det er fokuseret og temabaseret. For eksempel hvorfor du bliver vred, hvad der stopper dig i at elske dig selv, hvorfor dit indre barn er frustreret.

 

Breathwork og forløsning

 

Når vi breather foregår det i trygge omgivelser med accept af den, du er. Og slippe det, som der er brug for, for at komme i kontakt med egen anerkendelse.

Du kommer i kontakt med mange forskellige oplevelser, du har haft i dit liv. Du kan få indsigter, ser ting, du fuldstændig har overset og blive bevidst om nøglesituationer, der stadig har betydning. Du kan komme meget dybt og sætte gang i processer på forskellige niveauer.

  1. fysiske
  2. mentale
  3. psykiske
  4. emotionelle
  5. spirituelle
  6. energetiske

Der er ikke et niveau, der er bedre end et andet. Det, du har brug for, sker.

Med fokuseret og temabaseret breathwork, har du den bedste mulighed for at få en fuldstændig magisk og forløsende breathwork. Simpelthen fordi dit system er fokuseret på det tema, vi trækker vejr på. Og det eneste du gør, er at trække vejret på den måde, som jeg guider dig til.

Der kommer nye temaer, ligesom der vil være nogle gengangere.

Du er velkommen på H.C. Ørstedsvej 21, 8260 Århus, og du vælger bare den dag, du kan. Det eneste du skal, er at tage noget tøj på, du kan bevæge dig i. Og du behøver ikke have prøvet det før.

 

Onsdag den 16.8., kl. 16.30 – kontakt til sjælen

Onsdag den 13.9., kl. 16.30 – selvkærlighed

Onsdag den 25.10., kl. 16.30 – indre barn

Onsdag den 22.11., kl. 16.30 – dine drømme

Derefter starter vi forfra … eller / og får nye events på.

 

PS – Vi regner med at åbne klinik på Lild Mølle 6 i Hedensted, Vejle til november. Samtidig lukkes klinikken i Århus. 

 

Det varer halvanden times tid. Måske lidt mere.

Det koster 300 kr., og beløbet betales ikke tilbage. Hvis du bliver forhindret, kan du give din “billet” videre til en anden.

Der er få pladser, men det bliver så godt at breathe sammen. Glæder mig så meget til du kommer.

Breathwork foregår altid på H.C. Ørstedsvej 21, 8260 Århus.

 

Nethe Holme, TFT, tankefeltterapi, EFT, Matrix Reimprinting, tapping, traume, åndedrætsterapi, rebirthing, TOTUM, kropsbehandling, kropsterapi, NLP, samtaleterapi, energiterapi for krop og sind, holistisk behandling, breathwork