Udforsk dine tidligere liv og genopfind dig selv

Tidligere liv

Alt er energi. Det blev mere og mere klart på min uddannelsesrejse, som begyndte med at forstå mit handlemønster og sluttede med ……………. Tja, rejsen er ikke slut endnu.

Der, hvor jeg fik beviset for at alt er energi, var, da jeg lavede et forsøg med mungbønner. Jeg havde 2 glas. Der er lige mange bønner og vand i hvert af glassene, og jeg stillede dem ved siden af hinanden i vindueskarmen. I løbet af den næste uge fokuserede jeg på glasset til højre og bønfaldt bønnerne om at vokse hurtigere end det til venstre.

Og ved du hvad? Bønnerne til højre voksede hurtigere. Det var mit bevis. Og hvorfor nævner jeg så det?

Jo, for hvis jeg kan få et bestemt glas mungbønner til at vokse hurtigere alene ved tanken, så kan jeg også komme tilbage til tidligere liv – udforsk dine tidligere liv og genopfind dig selv?

Du har arbejdet med dig selv, gået på kurser og været i terapi, men der er stadig en kraft, der er stærkere end dig.

Ja, det kan godt være rimelig irriterende.

Regression, tidligere liv, hypnose, sjælerejser. Mange ord og begreber, der i hvert fald i dette tilfælde dækker over det samme. Og det er værd at prøve. Det kan være meget indsigtsfuldt.

Hvis du kan svare ja til bare et af disse spørgsmål, kan det være givende for dig at komme tilbage til tidligere liv… du kan starte rejsen mod dit tidligere liv nu.

tidligere liv, regression, regressions terapi, levet før, hypnose, har jeg levet før

 • Føler du dig nogen gange styret af noget ukendt?
 • Føler du dig ved siden af dig selv?
 • Har du en fornemmelse af, at det ukendte, der styrer dig, har med tidligere liv at gøre?
 • Har du – på et dybt plan – en fornemmelse af, at den modstand eller blokering, du oplever, ikke har noget med dig at gøre?

Hvis du kan svare ja til et af de her spørgsmål, så er RegressionsMatrix (måske) noget for dig.

 • Er du interesseret i tidligere liv?
 • Er du nysgerrig på at vide, hvordan dit tidligere liv påvirker dig?
 • Vil du vide, hvad det var, du skulle lære i tidligere liv?

Hvad er RegressionsMatrix?

RegressionsMatrix er en metode, der forener guidning tilbage til tidligere liv med hypnose og Matrix Reimprinting. Matrix Reimprinting hører til i tankefelt familien, og handler om at tappe / banke ubehaget ud af en følelse.

Vi begynder med hypnose, hvor du bliver guidet tilbage til det liv, der påvirker dit nuværende, og finder et emne, som du kender.

Med forståelse omkring dit kendte emne, går vi til dit nuværende liv og arbejder med emnet der.

Du begynder så småt at slippe emnet og kommer først ud af døren, når du er helt rolig og afslappet.

Hvad kan jeg forvente?

Det kan godt være helt revolutionerende at møde sin fortid – på den fede måde. Du kan blandt andet forvente at

 • emner, der tidligere virkede uløselige, nu løses op
 • få AHA oplevelser, der er ud over det sædvanlige
 • der kommer en kropslig reaktion, hvis du har fysiske udfordringer
 • opleve enkelhed, hvor du tidligere kun har set forvirring
 • få flere AHA oplevelser

Her er der en anbefaling fra en, der har prøvet RegressionsMatrix.

Metoden – hvad sker der?

Du vil blive hypnotiseret. Det betyder ikke at være helt væk, som man nogen gange ser i TV. Du vil hele tiden være ved bevidsthed og vide, hvad der sker omkring dig.

Du bliver guidet (stille og roligt) i et tempo, hvor du kan være med, og du oplever at blive meget afslappet.

Der er ingen risiko for, at blive ”hængende” i fortiden, og du kan til enhver tid åbne øjnene. Hvis du bliver urolig, kan jeg banke bestemte steder, og du falder meget hurtig til ro.

Når vi har fat i emnet – hvad du skulle lære i tidligere liv – går vi til nuværende. Du vil kende emnet i dette liv også, og du vil genkende det som en frustration, noget, der bremser dig, irritation, frygt eller noget andet.

Du finder det tidspunkt i dette liv, hvor emnet første gang udspiller sig i dit liv, og vi får stille og roligt energien ud af din frustration, irritation, eller hvad det nu er. Her bruger jeg Matrix Reimprinting, som du kan læse mere om.

Relevante uddannelser i forbindelse med RegressionsMatrix er: Hypnose og regression hos Brian Weiss. Matrix Reimprinting hos Karl Dawson.

Hvis du vil se alle mine uddannelser, kan du se dem her.

Hvad koster det?

En session varer 2 timer og koster 1.600 kr.

Det er en god ide, at være åben overfor flere Matrix Reimprinting sessioner (der, hvor du får energien ud af følelsen), fordi der simpelthen er mere at arbejde med.

Du er altid velkommen til at tage flere regressioner. Der er bare det ved det, at ofte kommer der nyt materiale op, som der skal arbejdes med, og som du ved, er det altid en god ide at lukke en dør, før der åbnes en ny.

online booking